Ik ben subje...

Sub-zijn is zoveel meer dan….Soms laat ik mij teveel leiden door anderen. Alsof sub-zijn afhankelijk is van de momenten dat je met elkaar speelt. Of hoe je eruit ziet. Daarnaast ben je ook een sub als je niet direct speelt. Als je gaat werken bijvoorbeeld. Het is iets wat je dagelijks bent.

 

Vandaag was mijn Meester op de koffie. Los van een heerlijke spanking en een blowjob, hadden we ook tijd voor een gesprek. Want hoe beter ik in mijn vel zit, hoe blijer mijn Meester is. Dus hoe ik mij voel, heeft we degelijk impact op mijn sub-zijn. De laatste maanden ben ik veel met mijn zelf bezig. Ik ben meer gaan doen waar ik mezelf goed bij voel. Zo ben ik onder meer weer lid geworden van de bieb en meer gaan lezen. Doe meer aan meditatie en let meer op wat ik eet. Bij alles wat ik doe, word ik aangespoord door mijn Meester.

 

Ook heb ik een nieuw kapsel genomen en let meer op wat ik draag. Of anders gezegd…ik ben mij meer bewust van wat ik koop en draag. Eigenlijk ben ik vrij onzeker en alhoewel ik mij niet zozeer vergelijk met anderen, kan ik mij soms het lelijke eendje voelen. Mijn onzekerheid heeft af en toe invloed op mijn sub-zijn. Mijn Meester leert mij om liever te zijn voor mezelf. Het klinkt voor sommigen misschien ‘zweverig’, maar door van mezelf te houden, kan ik mij ook openen voor anderen. In dit geval voor mijn Meester. Dus door gezond te eten, jezelf goed te verzorgen en lief te zijn voor jezelf maak ik niet alleen mezelf gelukkig (blij) maar ook mijn Meester.

 

We hebben dagelijks contact. Niet alleen om positief de dag te beginnen, maar ook om af te sluiten. Te laten weten wat ik heb gedaan en wat ik bijvoorbeeld gegeten heb. Tijdens onze koffie-momenten gaan we iets dieper in op de dingen waar ik tegenaan loop of waar ik blij van word. Ik weet niet hoe anderen het zien. Misschien zijn er mensen die zich alleen sub voelen als ze spelen, Daar is niets mis mee. Ik wil net dat stapje verder gaan en kijken wat het mij oplevert. Ik word dagelijks eraan herinnerd dat ik een sub ben. Elke keer op een andere manier.. Soms door social media, maar nog meer door kleine dingen die ik dagelijks meemaak, zie of hoor. Ik ben veel bewuster gaan leven en maak steeds vaker doelgerichte keuzes. Met het groeien van mezelf als persoon, groeit ook mijn sub-zijn.

 

 

Natuurlijk is het niet altijd skyhigh. Heb ik soms in alles geen zin, wil ik niet naar mijn eigen spiegelbeeld kijken en kan ik niet met zelf door een deur. Dus sub-zijn betekent groeien, soms en stap terug om jezelf te herpakken en door te gaan. De tijd dat ik alleen een subje was als we speelden, ligt achter mij. Ik ben heel benieuwd wat de toekomst allemaal nog in petto heeft voor mij en laat mij graag verrassen.