· 

Nieuwe ervaringen opdoen (2)...

Het kaarsvet loopt in kleine banen over mijn wangen. De warmte valt mee, maar ik blijf het heel spannend vinden. De watjes op mijn ogen schuiven lichtelijk. Met een kleine oogbeweging hoop ik dat ze op zijn plaats blijven liggen. En weer probeer ik rustig in en uit te ademen. Dat is erg moeilijk omdat ik tegen een orgasme aanzit.

 

Meester loopt om het bed heen. Draait de tepelklemmen wat strakker aan en deelt af en toe een tik uit. Net voor het hoogtepunt zet Meester de vibrator uit. Ondanks dat begin ik te trillen, voel ik opnieuw de warmte van het kaarsvet. Meester blaast de kaars uit en laat mij liggen om bij te komen. Ik voel hoe de riemen worden losgemaakt en hoe de watjes worden verwijderd. Ik bedank mijn Meester en mag op het randje van het bed plaatsnemen. Na een paar keer diep adem te hebben gehaald, ben ik klaar voor de volgende ronde.

 

Meester controleert de tepelklemmen, blinddoekt mij, pakt mijn collar en trekt mij mee. Dan laat hij mij een tafeltje voelen. Het voelt niet echt stevig aan, maar ik moet op mijn Meester vertrouwen dat het stevig genoeg is om er op te zitten of staan. Dan krijg ik het verzoek om mijn armen uit te steken en krijg ik om elke pols een handboei waarmee je kunt worden opgehangen. Waar ik bang voor ben, gebeurt. Meester laat mij op de tafel plaatsnemen. Mijn polsen bindt hij boven mijn hoofd aan het plafond vast waardoor ik deels hang. Mijn benen moet ik een stuk uit elkaar doen. Op mijn lippen plaatst Meester twee klemmetjes. Ik vloek en roep keihard ‘au’. Het zal nog wel even duren eer de pijn wegebt. Ondanks lichte krampen probeer ik zo goed mogelijk de opdracht uit te voeren. Om in positie te blijven, plaatst Meester een kaars onder mijn kont. Zodra ik te diep zak, voel ik warmte mijn bil bereiken en voel ik hoe het enkele haartje dat er nog zit, weg schroeit. Wat blijft hangen, is een lichte brandgeur hangen.

 

 

Meester laat de leren plakzweep op mijn billen neerdalen met af en toe een uitstapje naar mijn tepels, armen en of buik. De laatste twee doen pijn, maar van de tikken op de billen kan ik wel van genieten. Meester wisselt het af met elastieken. Laten schieten en neerdalen op de huid. Een scherpere pijn die lang navoelt. Het hangen zelf is ongemakkelijk en zwaarder dan ik dacht. Ik merk hoe ik begin te trillen. Dan maakt Meester mijn armen los, blaast de kaars uit en mag ik hem, nog steeds zittend op de tafel, pijpen. Ik voel hoe zijn warme pik diep bij mij naar binnenglijdt en automatisch ga ik over op het ademen door mijn neus. Het is een fijn idee om zo mijn Meester extra te kunnen pleasen en ben dan ook een gelukkige sub als hij niet veel later klaarkomt. Meester helpt mij bij het afstappen van de tafel. Bevrijd mij van de tepelklemmen en de klemmen op mijn lipjes. Een scheut van pijn gaat door mij heen omdat het bloed weer begint te stromen. Dan mag ook de blinddoek af. Ik neem plaats op mijn knieën op de grond. Meester haalt een thermosfles te voorschijn en schenkt een kopje koffie in. Een moment van….