· 

Nieuwe ervaringen opdoen...(1)

Ik haal een paar keer diep adem, tel tot drie en open dan voorzichtig de deur. Eigenlijk heb ik geen idee wat ik kan verwachten. Het enige dat Meester heeft gezegd was ‘dat het iets nieuws was’. Natuurlijk heb ik er over nagedacht. De laatste tijd hebben we veel dingen uitgeprobeerd waaronder kaarsen, ijsblokjes, tijgerbalsem en gember. Allemaal superspannend. Want hoeveel nieuwe dingen zouden er eigenlijk nog zijn? Zou je op een gegeven moment alles wel zo’n beetje hebben gedaan?

 

Veel tijd om na te denken heb ik niet. De ruimte waar ik naar binnenstap, is slecht verlicht, maar geeft voldoende zicht. Zo zie ik aan het eind een tafel met een stoel staan. Als ik er voor sta, doe ik mijn kleren uit, vouw ze netjes op en ga naakt op de stoel zitten. Precies zoals mijn Meester mij had opgedragen. De kamer is verder leeg. Dat geeft een vreemd gevoel. Ik sluit mijn ogen en luister naar mijn hartslag. Die is regelmatig. Ik ben gespitst en voel dat er een persoon achter mij staat. Het moment dat er iemand binnenkwam, is mij ontgaan. Misschien was hij er al die tijd al geweest en had hij zich in een van de hoeken van de kamer opgehouden. Wie zal het zeggen. Meester groet mij en zegt dat ik voorover gebogen over  de tafel mag leunen. Borsten op het tafelblad en kont omhoog. Met een beweging is de riem uit de broek en volgt er een korte, hevige spanking. Ik voel mijn billen lichtelijk gloeien. Meester wisselt de riem af met zijn handen. Deze komen harder aan, maar de warme gloed die door mijn billen trekt, voelt prettig aan.

 

Dan word ik overeind getrokken en mag ik knielen voor de eerste pijpbeurt. Ik voel hoe Meester zijn pik in mijn keel groeit. Als hij mij laat stoppen, vind ik het bijna jammer dat ik hem niet mag klaar pijpen. Ongetwijfeld zal dat later nog zeker gebeuren. Meester trekt mij weer omhoog en neemt mij aan mijn collar mee. Ik merk dat ik mijn pas moet versnellen om hem bij te kunnen benen. Het valt voor het eerst op dat de kamer nog een andere deur heeft. Er achter staat een kaal bed met slechts alleen een matras. Over heel het bed zijn riemen gespannen. Ik mag op mijn rug plaatnemen. Als ik lig, trekt Meester de riemen strak aan. Ik hap naar adem en kan letterlijk geen kant op. Mijn benen zijn een stukje van elkaar zodat Meester wel bij mijn kutje kan. Dan volgt er een nieuwe spanking. Kennelijk is hij  goed voorbereid want waar Meester ze vandaan haalt weet ik niet, maar opeens zijn er allerlei verschillende zwepen. Even stopt Meester om op mijn tepels klemmen te plaatsten. Om mij uit mijn concentratie te halen, legt hij op mijn ogen twee watjes met het verzoek stil te liggen. Ik moet mijn mond openen voor de brandende kaars. Nog geen nieuwe ervaringen, maar het is wel spannend om zo te liggen. Meester zet een vibrator op mijn G-spot. Niet te hard, maar precies op de plek waardoor het bijna onmogelijk wordt om niet te bewegen. En daar druppelt het eerste kaartvet al….

 

Wordt vervolgd...