· 

Op pijpcursus...

De zomer(vakantie) staat voor de deur…Ik denk dat de meeste subs wel weten hoe ze hun Meester moeten verwennen met hun mond. Toch wil ik graag een van de vele artikelen, die ik er over tegenkwam, met jullie delen (bron Flair).

 

Het artikel begint met het zin hebben in…Voor subs zou dat geen probleem moeten zijn. Kennelijk is het wel een belangrijke, eerste stap. Grappig is dat er ook bij wordt vernoemd, dat je in een comfortabele positie zit of hangt voor je tot actie overgaat. Dat laatste is bij mij niet altijd het geval. Maar alles voor je Meester.

 

Waar begint de online pijpcursus mee? Het voorspel want het is voor een Dom namelijk niet prettig als je zijn penis in je mond neemt als die nog niet fier rechtop staat. Om dat voor elkaar te krijgen, bewerk je zijn erogene zones met je handen en mond. Dus voor je jouw Dom gaat pijpen, laat je eerst je handen het werk doen. Vergeet niet om hem zachtjes aan te pakken en gebruik  als het nodig is ev  eventueel een glijmiddel. Als je jouw Dom masturbeert, mag (kan) je bovendien behoorlijk wat druk gebruiken. Beweeg van onder naar boven toe en hou een goed tempo aan.Pas dan volgt, volgens het artikel, de mond.In deze fase mag de penis geen contact meer maken met je handen. Dat vermindert namelijk de sensatie van het contact met je lippen. Verander zijn geslacht nooit van positie, maar  verander zélf van positie indien nodig.

 

-Begin met zachte en snelle kusjes langs de schacht tot net onder de eikel. Let op je ademhaling, want ook die speelt een rol. Laat eventueel het puntje van je tong van tussen je lippen komen voor nattere kussen

-Laat je tong nu over z’n hele penis gaan. Lik eraan alsof het een ijsje is. Stop altijd nét voor de eikel, zodat hij meer wil en gek wordt van verlangen.

-Nu begin je aan het echte werk. Ga met je tong langs de rand van zijn eikel en ga langzaam over op de eikel zelf.

-Zuig daarna zachtjes aan zijn eikel. Neem ook de rest van zijn lichaam onder handen, want zo maak je hem helemaal wild.

-Neem nu zijn voorhuid tussen je lippen en ga omlaag tot de eikel bloot is. Je bent niet verplicht om de op-en-neerbeweging met je mond te maken. Je handen dienen nu als verlengmiddel van je mond.

 

En dan?

 

Wanneer jouw Dom op het punt staat klaar te komen, zwelt zijn eikel op en voel je iets samentrekken langs zijn urinebuis. Let goed op die voortekenen, want zo kom je niet voor verrassingen te staan. Of je nu slikt, spuwt of hem liever niet in je mond laat klaarkomen, is helemaal aan jou. De meeste subs zullen zonder problemen het zaad doorslikken. Ben je wat wijzer geworden of heb jezelf nog fantastische tips…..laat het mij weten…