· 

Tijd voor je Dom...

Hallo subje,

 

Ik lees er wel eens over. Zo weet ik dat jij niet altijd tijd hebt om af te spreken. Dat geldt hier ook. Het is niet het niet willen, maar het zoeken naar… Tegenwoordig zien we elkaar om de drie/vier weken. Dat is natuurlijk vrij weinig. Uiteraard zou ik dat graag anders willen zien.

 

Ik heb een Dom en ben zover ik weet zijn enig sub. Het is niet zo dat hij zijn tijd moet verdelen. We wonen redelijk dichtbij elkaar in de buurt. Ik hoef maar in de auto te springen en kan binnen het half uur over de drempel van zijn huis stappen. We hebben zeker wekelijks een paar keer contact en ook krijg ik zo nu en dan opdrachten die ik moet uitvoeren en soms moet filmen. Ik zou overigens geen 24 uur per dag sub willen zijn, maar elkaar iets vaker zien zou ik wel op prijs stellen. Mijn Dom staat er hetzelfde in en toch lukt het ons niet om elkaar vaker te zien.

 

Ik heb overigens geen behoefte aan een andere Dom ofzo. Ik vertrouw mijn Meester volledig en voel mij totaal bij hem op mijn gemak. Wel ben ik nieuwsgierig hoe vaak anderen afspreken met hun Dom(me) en hoelang gemiddeld deze ‘speelmomenten’ duren. Het maakt mij af en toe een beetje onzeker omdat het soms lijkt of sommigen elkaar dagelijks zien. Hoe combineren ze dat in (met) hun dagelijks leven? En hoe doe je dat toch naast je werkzaamheden en andere zaken die van je worden verwacht? Ik weet dat jij subje met dezelfde vragen rondloopt en daar ook geen duidelijk antwoord op hebt. Ook geloof ik dat er velen zijn die net als ons, niet altijd tijd hebben hoe graag ze ook willen. En nee, het is geen kwestie van prioriteiten stellen, maar realiteit. Hopelijk vind ik er ooit nog een antwoord op.

 

 

Een andere sub