· 

De penis in de hoofdrol...

Soms kom je bizarre artikelen/verhalen tegen op internet. Met in de hoofdrol de penis. Zo vonden begin dit jaar, bij een tankstation in Alabama (VS), medewerkers een penis op het parkeerterrein. Kort na de vondst werd de politie ingeschakeld die het geslachtsorgaan heeft geborgen. Het is tot nu toe niet bekend aan wie de penis toebehoort. De politie vermoedt dat de penis afkomstig is van een omgekomen motorrijder die op een nabijgelegen snelweg was aangereden. Op camerabeelden is te zien hoe de penis van de bumper van een tankende vrachtwagen afvalt. Deze vrachtwagen zou indirect bij het dodelijke ongeluk betrokken kunnen zijn geweest. Uitgesloten is dat de penis betrokken zou kunnen zijn bij een misdrijf. 

 

Een ander ‘grappig’ verhaal is die van de Canadese fotograaf Ken Perry. Op een rustige lentedag vond hij bij het Canadese eiland Newfoundland wel een heel opmerkelijke vondst: een 9 meter hoge ijsschots, in de vorm van een penis. Perry vond de ijsschots met behulp van zijn drone. Eenmaal boven het stuk ijs zag Perry plots een  een duidelijke gelijkenis met een penis en besloot hij een foto te maken. Iedereen maakt zich tegenwoordig zorgen over de kosten van levensonderhoud. Maar als deze berg een glimlach op de gezichten van mensen kan toveren, is het het allemaal waard’’, vertelt Perry aan The Guardian.  Op sociale media leidde de foto tot tientallen reacties. “Global warming is coming to fuck us’’, reageerde iemand. “Is dat waar baby-ijsbergen vandaan komen?’’, schreef een ander. Inmiddels is er van de penisvormige berg nog maar weinig over: de bolle top is ingestort. Op sociale media is een herdenkingsvideo verschenen, om de ‘dickie berg’ te herdenken. “Weg maar niet vergeten. Voor altijd in ons hart’’, luidt het bijschrift. Grappig detail is dat de fotograaf uit het plaatsje Dildo komt.

 

 

(bron internet)