· 

Sub of slaaf...?

Hallo subje,

 

Of ik mij meer een sub dan een slaaf voel? Jazeker... Maar of ik een echte sub ben? Voor mij is mijn sub-zijn een spel. Het is wel iets waar ik niet lacherig over doe. Ik neem het serieus. Zodra ik bij mijn Dom naar binnenstap ben ik een sub en laat het weer achter mij als ik naar buitenga. Voor mij werkt dit perfect.

 

Of we elkaar vaak zien? Geregeld. Soms is dat wekelijks, de andere keer zit er weer wat tijd tussen. We hebben het allebei druk. Ik heb één Dom. Mijn Meester heeft nog een andere sub. Ik weet van haar bestaan, maar heb haar nooit in het echt gezien. Dat hoeft ook niet. Andersom is dat net zo. Wat wij hebben is net zo intens als hij heeft met die andere persoon. Zolang je er eerlijk over bent en hebt, zie ik er geen probleem in. Ik ben totaal niet jaloers en zeker genoeg van mezelf. Van haar weet ik wel dat zij zich meer een sub voelt, dan hoe ik er in sta. Zo krijgt ze tussendoor ook opdrachten enzo. Daar heeft ze behoefte aan. Hoe hun relatie precies in elkaar steekt, weet ik niet. Ze heeft wel meer behoefte om in haar rol als sub bevestigd te worden. Met de benaming ‘slaaf’ of ‘slet’ heb ik niets. Ik hoef ook niet zo genoemd te worden. Misschien ligt dat anders voor een man. Ik heb het idee dat mannen eerder slaaf worden genoemd dan vrouwen. Of dat zo is, weet ik niet. Het kan ook aan mij liggen.

 

Mijn Dom is wel een echte Dom. Het is niet dat het zomaar een spel is tussen twee mensen die geïnteresseerd zijn in bijvoorbeeld zwepen en handboeien. Het is echt wel wat meer. Ik vind het heerlijk om, voor mij, in de rol van ‘sub’ te kruipen. En geeft mij, net zoals jij wel beschrijft, een bevrijdend gevoel. Het is iets wat ik niet kan vinden in een ‘gewone’ relatie. Uiteraard heb ik het wel eens geprobeerd te combineren. Veel van mijn vriendjes zagen het niet zitten of namen het niet zo nauw.. Een Dom weet wat hij moet doen. Ik zou nooit mijn vriend zomaar een paar handboeien en een zweep geven. Op deze manier een Dom hebben, is voor mij een uitkomst. We kennen elkaar al jaren en er is een vertrouwensband. Op het moment heb ik geen vaste relatie. Als ik iemand tegenkom, zal ik zeker niet stoppen met mijn relatie met mijn Dom. Tenzij mijn nieuwe vriend een Dom zou zijn.   Sub-zijn is zeker een deel van mijn leven ook al ben ik er minder fanatiek mee bezig dan anderen doen geloven. Zonder zou ik niet willen.

 

sub