Pijn hoort erbij...

Doorgaans bestaat ons (Meester/sub) samenzijn uit elke keer een ander soort van spel. Wel met vaste onderdelen als: zwepen, touw, boeien, blinddoek. kaarsen, radeerwieltje enz. En pijn...Er is zeker ook ruimte voor zijn en mijn genot. Vandaag eindigde het spel op mijn slaapkamer. Vastgebonden op bed met een kaars in mijn mond en mijn roze vriendje op mijn G-spot, Dit alles terwijl Meester met een radeerwiel en/of prikkers over mijn huid ging.

 

Ondanks dat deze speelmomenten af en toe pijnlijk zijn, mijn tepels zijn bijvoorbeeld super gevoelig, was het weer fijn om bij mijn Meester te zijn. Want als het alleen om ‘pijn’ zou gaan, was ik zeker al eerder afgehaakt. Want sub-zijn is natuurlijk veel meer dan... Zo kon ik voor een paar uur weer even uit mijn alledaagse beslommeringen stappen en mij simpelweg overgeven, zo goed en kwaad als dat soms gaat, aan de wil van mijn Meester. Alles op vrijwillige basis. 

 

Er zijn vaak misvattingen over subs. Ik mag dan een sub zijn, maar dat wil nog niet zeggen dat ik bijvoorbeeld  heel erg van pijn houdt. Het is de combinatie van vele dingen samen die het zo aantrekkelijk maakt om een subje te zijn. Iedere sub staat er anders in. Wat ik voel of denk, hoeft niet voor een ander te gelden. Doorgaans heb ik het druk met werk, moederzijn en het runnen van onder meer een huishouden. Tijdens het ‘spelen’ wordt dit allemaal ‘on hold’’ gezet. Ik ben ook niet echt in de gelegenheid om te bedenken wat ik die avond ga eten. Het is heerlijk om even niets te moeten. Het kan bevrijdend werken dat een ander even de controle voor je overneemt. Ondanks dat je weet dat een spel doorgaans ergens tussen de twee of drie uur duurt, is het bevrijdend. Even geen stress en er alleen maar zijn. Alhoewel het mij veel energie kost, levert het ook veel op.

 

En tsja, pijn hoort er ook bij. Soms vind ik het best moeilijk om mij er aan over te geven. De andere keer gaat het mij makkelijker af. Soms doe ik dingen, door een bepaalde houding of pose aan te nemen, die ik nooit van mezelf had verwacht. Ik ga regelmatig over ‘gezonde ‘ grenzen heen en doe dingen die ik niet voor mogelijk had gehouden. Denk aan de kaars in de mond of op een bepaalde manier vastgebonden te zijn of hangen. Ook dat geeft een goed gevoel. Daar zijn allerlei mooie benamingen voor, maar voor mij voelt het gewoon goed. Als pijn (bv prikken met een scherp voorwerp) samenkomt met een vibrator kan dat bijvoorbeeld een sensationeel gevoel opleveren.

 

Als je het geluk hebt een vaste Dom(me) te hebben, mag je in je handen klappen. De band die je opbouwt met hem of haar is speciaal en heel anders dan andere relaties. Het vertrouwen moet er zijn. Met een minder leuke achtergrond, weet ik dat ik mijn Meester wel kan vertrouwen. Dat is bijzonder en vaak niet aan anderen uit te leggen. Wat ik nooit van mezelf had verwacht, durf ik bij hem wel door open en bloot te zijn. Dit is wat en wie ik ben, puur en zonder schaamte. Ik hoef mij niet anders of mooier voor te doen. Dat niet iedereen begrijpt wat ik doe, snap ik volledig. Ik word nergens toe gedwongen en het is mijn keuze om mij aan mijn Dom te geven. Ja, ik ben een trotse sub.