· 

Brandnetels, gember en tijgerbalsem...

Het is een stukje bos…of soort van. Er wordt nauwelijks of niet gebruik van gemaakt. Tijd voor een wandeling met de hond. Ik heb, ondanks dat de zon schijnt, het koud.

 

Ik voel mij enigszins ongemakkelijk omdat ik onder mijn jas niets draag. Als je goed kijkt, kun je een stukje van mijn collar zien en mijn plug schuift af en toe beetje waardoor ik onzeker loop. Naast mijn hond heb ik een plastic tasje met een schaar meegenomen. Eerder was ik een beetje te enthousiast geweest tegen mijn Meester over de hoeveelheid brandnetels die alweer in bloei staan en hoe ik eigenlijk alweer vergeten was hoe het voelde op mijn huid. Voor Meester een aanleiding om een mij bosje mee te laten nemen. Gelukkig was ik zo slim geweest om mijn handschoen niet te vergeten. Voordat ik buk, kijk ik snel om mij heen. De hond kijkt nieuwsgierig naar wat ik aan het doen ben en hoe ik aan het knippen ben. Als ik bijna klaar ben, duw ik gauw mijn plug weer iets naar binnen en wandel verder. Even verderop groet ik een stelletje dat ik tegenkom en bekijk ze nauwkeurig.  Ze zijn zo met hun zelf bezig dat ik mij afvraag of ze soms ´wilde plannen´ hebben. Want  dit plekje bos ligt vol met omgevallen bomen. Gereed voor een heerlijke spanking.  Als ik thuiskom, leg ik het bosje brandnetels op de aanrecht. Ernaast ligt er een stuk gember klaar en een potje met tijgerbalsem. Mijn billen spelen de hoofdrol deze middag en ik vrees dat ik de eerste uren na onze ontmoeting er nog last van zal hebben.

 

Ik lig voorovergebogen op mijn knieën op de grond. Mijn kont steekt omhoog. Ik hoor Meester de trap oplopen. Hij loopt een rondje om mee heen en slaat goedkeurend op mijn kont. Dan haalt hij zijn riem uit zijn broek en begint met de opwarming. De slagen zijn niet heel hard, maar stevig genoeg om mijn billen te laten gloeien. Het duurt lang en na wat een ´eeuwigheid´ lijkt, stopt Meester abrupt. Om mij in een steviger positie te krijgen bevestigt Meester enkelboeien. De stang tussen mijn enkels moet mij in de juiste positie zetten. En laten. Ik probeer te ontspannen. Dan verwijdert Meester mijn plug en smeert wat van de tijgerbalsem in en rondom mijn lipjes. Het begint meteen te branden. Dit gevolgd door een stukje gember dat hij anaal inbrengt. Dan volgt er een eerste spanking met de brandnetels. Ik span mijn kaak aan om zo min mogelijk geluid te maken. Hoewel de pijn is op te vangen, begin ik enorm te trillen. Mijn armen voelen zwaar aan en de brandnetels laten een enorme jeuk achter. En ik kan niets doen dan mij er alleen aan over te geven.

 

 

Dan stopt meester en kan ik even op adem komen. Met een beweging trekt hij de gember eruit en stopt de plug terug. Dan mag ik omkeren en brengt Meester opnieuw een stuk gember, ditmaal vaginaal, naar binnen. Waar ik voor vreesde gebeurt. De voorkant is aan de beurt….