Blij met mijn Meester...

 Ook al hebben we ons er enigszins bij neergelegd, accepteren is iets anders. Tijd moet je maken, klinkt logischer dan het is want als je allebei het druk hebt op andere tijden (of omdat er andere omstandigheden zijn) dan schiet ‘spelen’ er soms bij in. Voor je het weet is er alweer een maand verstreken. Je glijdt onbewust een beetje van elkaar af en voelt je minder Dom(me) en sub.

 

Hoe meer de ander er door gefrustreerd raakt, hoe moeilijker het (soms) haast lijkt om opnieuw die connectie te maken. De draad op te pakken en verder te gaan. Communiceren helpt, opdrachten helpen, maar je mist net dat stukje meer. Ik weet dat het soms lijkt of het bij anderen soepeler verloopt. Ook dat is schone schijn. Want als je echt met anderen erover praat, lopen ze vaak tegen dezelfde dingen aan en gooit ziek zijn, druk op werk of andere beslommeringen roet in te eten. Uiteraard een schrale troost waar ik niks mee kan. Hoe leuk (lekker) is het dan dat we eindelijk toch een afspraak konden maken en alle tijd hadden. Geen haast, maar heerlijk bezig zijn met…Altijd weer wennen. Niks meer gewend en elke slag die tien keer harder lijkt neer te komen ook al is Meester mild met mij. Toch is het wederom heerlijk om te spelen en even niets te hoeven, wel moeten maar dan toch weer op een andere manier. De ultieme break uit de dagelijkse sleur.

 

Het besef dat je iemand hebt waarbij je je op je gemak voelt en de sub kan en mag zijn wie je bent. Hoeveel mensen zijn er niet op zoek naar een vast persoon met wie ze dit samen kunnen delen, groeien en ontdekken. De week op een heel andere manier beginnen. Dus eigenlijk ben ik ook een beetje een bofkont. Natuurlijk zijn we allebei van mening dat we te weinig spelen en proberen ons best te doen er verandering in aan te brengen. Aan de andere kant we blijven elkaar zien en opzoeken. En we hebben zeker iets dat anderen misschien wel heel graag zouden willen hebben. Het is niet iets waar ik dagelijks mee bezig ben, maar ik besef mij wel dat het hebben van een speelmaatje, ook al gaat het soms met ‘ups-and-downs’, niet vanzelfsprekend is.

 

Voor al degene die op zoek zijn naar… Kijk goed naar wat je zoekt. Wat je echt wilt. Maak het allemaal niet mooier dan het is. Hang er niet te veel labeltjes aan als het gaat om bijvoorbeeld  uiterlijkheden want uiteindelijk gaat het bij BDMS om heel andere dingen en is de connectie die je op andere terreinen hebt, veel intenser. Ik zie ze (Doms en subs) om mij heen die zo met zichzelf bezig zijn en waarbij van en ander zoveel wordt verwacht dat het alleen maar teleurstelling kan oproepen. Ik heb er weer een heerlijke dag opzitten en kijk met een voldaan gevoel terug en zal zeker de komende dagen weten dat ik een Meester heb.