· 

Pijpen...I love it...

Hoewel het bij BDSM niet specifiek draait om ‘neuken’, wordt er wel heel wat ‘afgepijpt’. Ofwel het bevredigen van de Dom door de mond van de sub. In sommige gevallen wordt pijpen gebruikt om de penis van de Dom stijf  (genoeg) te krijgen om bijvoorbeeld te penetreren, maar ook om de Dom te laten klaarkomen in onder meer de keel van de sub.

 

Dat laatste heet natuurlijk Deep throating waarbij de sub de penis van de Dom diep in de mond neemt. Vaak vergt dit enige oefening omdat het braakneigingen kan oproepen. Ik heb geen enkele moeite om mijn Meester te pijpen, Als je weet dat je Dom er meerdere subs op nahoudt, hou er rekening mee dat je een SOA kunt oplopen. Gebruik in dat geval eventueel een condoom met een lekker smaakje. En ook bij pijpen geldt, laat je niet dwingen als je het echt niet wilt.

 

Volgens één van mijn lezers (sub) kan het pijpen voor een man/jongen echt helemaal geweldig zijn. “Ik weet dat mijn vrouw het geen probleem vindt om het te doen, maar ik dring er niet op aan. Zo kan ik mij er wel een voorstelling van maken hoe het voor een vrouw moet aanvoelen, zo'n warme staaf in de mond. De reactie van je partner op het plagen en zuigen, hoe de penis reageert op de sensaties. Dan de stokkende ademhaling, het even opzwellen van de penis en dan het pulserende spuiten van het sperma. Klaarkomen is voor mij echt het summum, mijn hele lichaam spant zich helemaal aan en in mijn armen klinkt ook altijd een luide knak van botten die zich even verzetten. Daarna valt alles van me af. Aftrekken heeft wel mijn voorkeur, zelfs boven het intiem klaarkomen. Anaal doen we niet aan, maar een 'titfuck' is dan wel weer heel lekker, vooral als ik de bovenliggende partij ben. En zoals gezegd, afspuiten in het condoompje. Daarnaast zorg ik ervoor dat mijn partner ook haar orgasme krijgt. Dat lukt via vingeren of oraal ook altijd, is een erezaak. Mijn vrouw 'smaakt' anders als ze rond de periode van een nieuwe menstruatie zit. Het is dan meer 'metallischer', een ijzersmaak. Heeft met het bloed te maken. Beffen en vrijen doen we nooit in haar cyclus”.

 

Een andere lezeres (sub) vindt het heerlijk om haar Dom te pijpen. “Ik hou er echt wel van om mijn Dom te laten klaarkomen in mijn keel. Het voelt zo goed als ik zijn penis in mijn keel hard voel worden. Natuurlijk ligt het voor een deel aan wie je voor je hebt, maar ik kniel graag voor mijn Dom en help hem graag naar zijn hoogtepunt. Bij ons draait het niet per definitie om het hebben van ‘seks’. Maar pijpen hoort er echt bij. Als het een keer niet gebeurt, dan mis ik het wel. Het voelt voor mij, en denk ook voor mijn Dom, of er dan iets ontbreekt. Natuurlijk moet het, maar dat geldt voor alles, dat het op vrijwillige basis gebeurt. Pijpen..I love it..”