· 

Spelen met elastieken...

Het was nog best wel even een werkje….een pin in het plafond van de slaapkamer bevestigen. Met de juiste plug en boor hing daar dan mijn nieuwe speeltje. Of eerder die van mijn Meester. De mogelijkheden zijn groot….

 

Nadat ik eerder een heerlijke afbeelding voorbij had zien komen, van een man die op de rug lag met zijn benen omhoog en met zijn kont op een kussen, begon ik te fantaseren. Algauw wist ik het zeker. Dit wil ik ook. Een spannende afbeelding. In dit geval was de ander een Domme die elastieken liet schieten op de bil van de sub (een man). Hoe pijnlijk. Om de ander (mij) stil te laten liggen, leek het mij wel wat om een pin in het plafond te bevestigen. Stevig en bijna onzichtbaar. Daarbij zou de pin voor veel meer speelmogelijkheden ingezet kunnen worden. Dus de pin kwam er en de pret kon beginnen.

 

Vooraf had Meester mijn enkelboeien aan gedaan. Daar had hij twee dunne kabels aan bevestigd die weer naar de pin in het plafond liepen. Met een kussen onder mijn onderrug, had Meester vrij spel en goed zicht op mijn billen. Om de spanning op te voeren, had hij mij geblinddoekt. Een gag omgedaan en op mijn tepels klemmen gezet. Van tevoren had hij gevraagd hoeveel elastieken ik wilde voelen op elke bil. Om te beginnen vijf op elk. De pijn van elastieken is fel en voelt langer na dan de klap van bijvoorbeeld een zweep. Soms kun je na enkele minuten het nog voelen. De eerste twee 'tikken' waren dan ook behoorlijk intens. Bij mijn 'au' moest Meester grinniken en mompelde iets van: ‘Wen er maar aan. Dit is het begin’.

 

Met gloeiende billen lag ik daar dan. Omdat ik goed stevig vast zat, kon ik geen kant op. Tijdens 'de pauze' is er weinig tijd om bij te komen. Meester draait de tepelklemmen wat strakker, controleert de gag en stopt mijn plug anaal naar binnen gevolgd door een paar flinke slagen met de broekriem en flog. Net als ik ‘stop’ wil roepen, plaatst Meester mijn roze vriendje op mijn G-spot. Een gevoel van genot overvalt me. Meester laat met zijn andere hand het radeerwieltje over mijn pijnlijke billen gaan. Het prikt, maar de combinatie is ook wel weer lekker. Dan zorgt hij dat mijn roze vriendje goed vastzit door deze met tape op mijn G-spot te plakken. En weer laat hij de elastieken knallen en weet ik niet waar ik het moet zoeken. Vlak voordat ik klaarkom, stopt Meester en laat nog een laatste keer de elastieken op elke bil neerkomen. Ik tril… Meester maakt mij los en ik mag knielen op de grond. Hij doet mijn gag af en ik mag hem als dank diep pijpen. Met mijn polsen op de rug. Als ik hem in mijn keel voel klaarkomen, slik ik door. Ik lik mijn lippen af en mag in de hoek gaan zitten, op mijn knieën, met mijn handen in mijn nek. Wachtend op wat gaat komen. Mijn billen zijn megagevoelig en ik weet aan wie ik de komende dagen ga denken. Mijn Meester...