· 

The big O...

Ik ben blij met mijn roze vriendje 2.0. Uiteraard heb ik ook andere speeltjes liggen. En ik moet zeggen dat de Satisfyer prettig is, maar het kan niet tippen aan… Gelukkig dat smaken verschillen.

 

Op fem-fem.nl las ik dat, voor de fans van de Satisfyer, er een nieuwe variant is bijgekomen. Een kleinere versie (Satisfyer) die zo in je handtas mee kunt nemen. Het zou hier gaan om een wegwerpvariant. Volgens de site een `musthave`. Want zo schrijven ze dat als je anno 2023 nog uit moeten leggen wat een Satisfyer is, je écht iets hebt gemist in je leven. Dit roze pareltje is simpelweg de bff van iedere vrouw, aangezien rollende ogen hierbij vrijwel gegarandeerd zijn. De Satisfyer Pro 2 is een luchtdruk speeltje waarbij je door middel van pulserende luchtdruk golven gestimuleerd wordt. Het siliconen mondje omhult de juiste spot, die vervolgens zachtjes naar binnen wordt gezogen. En jawel, daarbij kan je al in 30 seconden the big O bereiken.

 

Ook al is je Satisfyer je grote roze vriend je bff, je neemt ‘m misschien niet overal mee naartoe. Die kofferscan op het vliegveld ziet namelijk alles, right? Ook de makers van Satisfyer snappen dit probleem en hebben hier een oplossing op bedacht. Je scoort nu namelijk een One-Night Stand variant , die je maximaal 30 minuten kunt gebruiken. Er kunnen geen batterijen in én ook is-ie niet op te laden. Wat dit kleine apparaatje dan wel kan? Voor 30 minuten plezier zorgen, op vier verschillende vibratieprogramma’s. Dit allemaal met huidvriendelijke siliconen en de drukgolf die je gewend bent. Of het zo goed voor het milieu is? Daar weten we allemaal wel het antwoord op. Maar wie weet kan je het apparaat alleen voor ‘noodsituaties’ gebruiken.

 

Ik neem in dit soort gevallen liever mijn eigen, roze vriendje mee. Hoe zit het met jullie? Nemen jullie speetjes mee als je bijvoorbeeld een weekend of op vakantie gaat? Toegeven...als je naar de verpakking kijkt, ziet het er best aantrekkelijk uit. Dat dan weer wel. En speeltjes heb je nooit genoeg...

 

(bron fem-fem.nl)