· 

Wat ging er mis....?

Ik had zo´n hoge verwachtingen bij mijn eerste ontmoeting met mijn Dom. Eindelijk zou een soort van langgekoesterde droom uitkomen. Zelf vond ik dat ik goed was voorbereid. Zo hadden we lang met elkaar gesproken via onder meer de app, maar toch was het niet wat ik had verwacht.

 

Ik ben dus een sub en had tot een paar geleden weinig tot geen ervaring. Natuurlijk wist ik al een heel lange tijd dat ik deze behoefte had, maar was het er niet van gekomen. Deels kwam dat doordat ik getrouwd was en samen met mijn man en twee kinderen een mooie dynamiek vormden. Ik had goede seks, maar had soms het gevoel iets te missen. Onze relatie kwam in een sleur terecht die we beiden niet wisten te doorbreken. Op een gegeven moment zijn we in goed overleg uit elkaar gegaan. Dat ging gepaard met verdriet, maar ook met een gevoel van bevrijding. Gelukkig gaan we nog steeds goed met elkaar om. Voor mij brak er een periode aan van experimenteren. Een tijd van trio´s, seks met een vrouw en enkele ‘one night’ stands. Niet zo dat ik elke week met een ander in bed kroop, maar eerder dat ik op zoek was naar wat ik nou echt wilde.

 

Een vriendin van mij had (heeft) met haar partner een BDSM-relatie. Eens in de zoveel tijd trekken ze zich terug in hun speelruimte. Als ze weer eens één van haar belevenissen met mij deelde, voelde ik altijd een kriebel in mijn onderbuik. Als ik in mijn bed lag, begon ik mij steeds meer voor te stellen hoe het zou zijn om bijvoorbeeld gespankt te worden. Mijn nieuwsgierigheid was gewekt. Google leverde mij de nodige informatie en bevestigde mij dat dit een goed ingeslagen pad was. Via een site kwam ik uit op zeg maar gelijkgestemde mensen. Het was niet echt een zoeksite, maar eerder een ‘plek’ waar mensen met vragen en interesses terecht konden. Het was ook de plek waar ik Sem tegenkwam. Hij was Dom en kon al mijn vragen beantwoorden. Algauw wisselden we nummers uit en zetten onze gesprekken via de app voort. Voor mij voelde het als de perfecte match. Een Dom met ervaring waarbij ik het gevoel had dat hij wist wat hij deed. Na een live ontmoeting plande we een afspraak in. Bij mij. Dat voelde goed en vertrouwd. Ik was zenuwachtig en toen hij binnenkwam, voelde het eigenlijk niet goed. Wat dat precies was, kan ik (achteraf) geen vinger opleggen.

 

Wat er mis ging…..Uiteraard hadden we een stopwoord afgesproken, maar het leek haast wel of hij er geen rekening mee hield dat het voor mij de eerste keer als sub was. Alles wat hij deed, was zo pijnlijk. Zijn slagen te hard en de touwen te strak. Alsof het stopwoord pas na drie keer roepen doordrong. Halverwege het spel, zijn we gestopt. Hij was pissig, vertrok zeer opgefokt, beschuldigde mij van alles en nog wat en  liet mij achter met een enorm klotegevoel. Ik heb hem nooit meer gesproken en werd door hem geblokt. Ondanks deze ervaring kwam ik een half jaar later via mijn vriendin een Dom tegen waarmee het wel op alle vlakken klikten. Sindsdien geniet ik met volle teugen van mijn sub-zijn.

 

y