· 

Zichtbaar genieten...

Hallo subje,

 

L. had op de vooravond al het nodige aan scheerwerk verricht en had nu tijd genoeg om de laatste hand te leggen aan de schaamstreek. Voor mij begon de dag om 7:00 uur met een uitgebreide douchebeurt en het scheren. Gezicht, onderarmen, liezen, schaamstreek, borstkas(tje) en tepels werden helemaal glad geschoren, klaar voor het gevecht. Daarna snel de zolder op om de eerste spullen al gereed te leggen. De nadruk zou liggen op het spanken, dus elektrisch speelgoed bleef dit keer thuis. Snel werd de kuisheidskooi geplaatst, wat verbazingwekkend soepel ging. De opmaat voor een mooie dag.

 

Nadat mijn dochter naar school was vertrokken, pakte ik de laatste spullen in de tas en vertrok naar onderen. Ik maakte nog snel een paar boterhammen en drankjes voor onderweg. L. had een mooie combinatie aangetrokken en deed hing als laatste het sleuteltje van de kuisheidskooi om haar nek, duidelijk zichtbaar. Heerlijk. Een appje naar de huismeesteres dat we eraan kwamen, incluis sleuteltje, werd meteen vrolijk beantwoord. Op de weg naar het huis sprak ik in het kort door met mijn vrouw wat ik graag zou willen zien gebeuren. Aangekomen werden we hartelijk ontvangen. L. kreeg de complimenten voor haar mooie outfit en ik zag de meesteres toch ook even kijken naar het sleuteltje."Ziet heel mooi uit, toch", prees de meesteres mijn vrouw naar me toe."Absoluut'', beaamde ik.

 

De meesteres is echt een dame om te zoenen, heerlijk relaxed, kwebbelt er lekker op los. We hadden de ruimtes voor onszelf en de meesteres liet ons even de spullen uitpakken, terwijl ze ons op een koffie trakteerde. Op de ligbank verschenen een cane, 2 floggers, een paardenzweep, een pollepel, een houten plaat met gaten en een haarborstel. Bij ons laatste bezoekje waren we een paddle vergeten en deze kregen we nu dus terug, uiteraard in goede staat. De meesteres keek even naar ons slagwerk en ik zei, "ja, 10 dagen zonder zaadlozing, nu in de kuisheidskooi en er staat veel spanking op het programma". "Oh",  zegt ze, "is dat zo?" De meesteres is een vrolijke dame en ze wenkte L. naar zich toe. "Hier, dit is er eentje die flink steekt'", zegt ze, terwijl ze een geribbelde paddle aan L. gaf. Even later lag het ligbed vol met extra slagwerk. Tenslotte gaf ze ons nog een stuk speelgoed om de ballen mee af te persen.

 

De meesteres zag dat ik lichtelijk nerveus werd en zei plagerig, "veel plezier", terwijl ze zich omdraaide en de deur sloot. Eenmaal uitgekleed stond ik naakt in mijn kuisheidskooi, pols- en enkelboeien om, harnas en een halsband om. Een ketting van 30 cm had ik een week eerder aangeschaft was verbonden met de halsband. Mijn vrouw droeg een zwart, doorzichtig topje met een diep decolleté, het sleuteltje plagerig ertussen, zwarte jarretelgordel, mokka kleurige kousen en zwarte blokhakschoenen. L. was verrast door de ketting, maar gebruikte hem meteen waar hij voor bedoelt was. Op mijn knieën werd in rondgeleid door de kamer en, nadat ze op haar troon was gaan zitten, mocht ik haar voor het eerst beffen. L. moest zelf aangeven wanneer ze te dichtbij haar orgasme ging komen en dat deed ze ook. Ik werd weer op de knieën geleid, nu naar de strafbok.

 

L. maakte het slotje los van de kuisheidskooi. Er volgde een heerlijke reeks spankings, waarbij het de bedoeling was dat de erectie zou verdwijnen. Dit gebeurde echter niet. Ook het slagwerk dat we van de meesteres hadden gekregen werd geprobeerd en ik kan bevestigen dat de geribbelde paddle heel snel heel pijnlijk wordt. De strafbok werd verlaten en, via de ketting, kreeg ik mijn instructies waar ik moest likken of kussen Schoeisel, kousen, vagina, billen, borsten, mond.....mijn vrouw genoot zichtbaar van haar macht en we maakten elkaar lekker geil. Wederom volgde een heerlijke serie spankings, zonder dat mijn erectie aan kracht verloor.

 

Na deze serie mocht ik zelf de kooi verwijder en. We gingen heerlijk in elkaar op en na een minutenlange befbeurt vroeg ik toestemming om klaar te mogen komen L. knikte en ik deed een condoom om. Ze ging recht voor me zitten, terwijl mijn erectie heerlijk tussen haar onderbenen kon schuiven. Plagerig maakte ze af en toe wat ruimte en ik moest maar afwachten in hoeverre ik een 'ruined orgasm' zou krijgen. Ik voelde hoe L. met mijn tepels speelde en heerlijk geile woordjes fluisterde.10 dagen zonder orgasme, iedere dag fantaseren over vandaag, de hele sfeer....mijn lust bereikte heel snel het toppunt en een krachtige ontlading dreef me even van de wereld. Mijn vrouw moest lachen en zei, "soms denk ik dat je erin blijft'. We knuffelden even en daarna stond ik wiebelend op om het condoom af te doen.

 

Nu was L. aan de beurt en ik deed expres heel voorzichtig. Korte likjes werden afgewisseld met lange likjes en plagerig zuigen. Het duurde niet al te lang voordat L. op het punt stond klaar te komen. Ik drukte mijn tong tegen haar aan en voelde hoe ze schokkerig en licht kreunend haar orgasme kreeg. We lachten naar elkaar, 2 mensen die weer even iets heel speciaals deden. L. stelde voor om mij nogmaals klaar te laten komen. Er stond een melkmachine gereed, die hadden we besteld, maar verder dan een forse erectie ben ik niet meer gekomen.

 

Een weet voor de volgende keer. Speelgoed dat we nu niet gebruikt hadden, komt volgende keer zeker aan de beurt. Nadat we in 'burger' afgerekend hadden met de meesteres, bespraken we dat het volgende bezoek in het teken zou komen te staan van 'de kliniek'. We hebben nog wat anekdotes over de favoriete voetbalclub van de meesteres gedeeld en namen voldaan, en hartelijk, afscheid. Voor ons wat het een heerlijk geslaagde sessie geweest. De spankings waren goed opgezet en laten ruimte om op voort te bouwen. Mijn vrouw ging aardig ter zake en bleek niet bang mij pijnprikkels te geven. Zo heeft L. zich weer een stuk meer als meesteres laten zien en liet mij ook weer een stuk slaaf zijn. Plannetjes voor de kliniek beginnen zich al te vormen in mijn hoofd. Ik heb L. een hele mooi zusterpakje laten zien, compleet met gordel en kousen. Koop maar', zei ze. Ik verheug me al op de volgende keer. 

 

Met vriendelijke groet,

 

Marco