(Geen) Tijd om sub te zijn...

Hallo subje,

 

In één van je blogs schreef je over tijdgebrek. Daar herken ik mij wel in. Ik heb een superdrukke baan, heb twee jonge kinderen, er loopt een hond rond en dan heb ik het nog niet eens over huishoudelijke klussen en zaken als koken.

 

Ik heb een superlieve vriend die niet bij mij woont. Ook hij heeft het druk. We zijn gek op elkaar. Als het er even in zit, ben ik graag zijn sub. Helaas moeten speelafspraakjes echt gepland worden. Dat haalt de spanning van..een beetje weg. We hebben allebei kinderen uit een ander huwelijk. De momenten dat we tegelijkertijd kinderloos zijn, komen niet zo vaak voor. En mocht alles meezitten dan moeten we allebei zin hebben om. Als ik dit zo neerschrijf, lijkt het net één groot drama. Dat is het niet. Wel de realiteit. Ik vraag mij dan ook af als je partner, waarmee je samenwoont, niet je Dom(me) of sub is, hoe je het fikst om regelmatig te spelen. Een gewoon vluggertje tussendoor is zo te realiseren, maar voor spelen, heb je echt wat meer tijd nodig.

 

Soms zit het weken mee en dan weer weken tegen. Zelf maken we er geen drama van. Je hebt het ook over het geven van opdrachten van de één aan de ander. Ook ik krijg af en toe een appje met een verzoek. Het blijft echter puzzelen. Dan is opeens een kind ziek, moet je overwerken of staat je hoofd er niet naar. Het klopt dat ik benieuwd ben of er stelletjes zijn die er een leefstijl van hebben gemaakt. Die dus 24 uur in hun rol blijven. Werken ze bijvoorbeeld? Hebben deze mensen kinderen? In mijn vrije tijd, als ik die heb, ben ik nogmaals, graag sub. Maar ik wil ook weleens met vrienden een hapje eten, met mijn vriend naar de film of gewoon op de bank hangen. Ik heb gewoon tijd te kort. En soms is het knap lastig om keuzes te maken……

 

Bella