Wat de boer niet kent...

Mijn vrienden kunnen zich er maar weinig bij voorstellen… Wat levert sub-zijn voor je op? Wat is het dat je een sub wilt zijn? De meesten vinden het allemaal wel prima wat ik doe, maar zullen er nooit uit zichzelf naar vragen. Een enkeling uitgezonderd.

 

De meeste zaken zijn bijna niet uit te leggen, maar is eerder een kwestie van ervaren. Wie nooit een radeerwiel of mes over zijn/haar lichaam heeft gevoeld, weet niet hoe ‘lekker’ gevoel dit kan zijn. Gevoelig, beetje pijnlijk, maar ook weer zo kriebelend. Een brandende kaars staat ook boven aan mijn lijstje. Bij sommige spelletjes die wij spelen, is ‘pijn’ in combinatie met genot zo 'aanwezig' dat het een enorme intense beleving is. Vaak kom ik niet eens zover met mijn uitleg omdat mijn gesprekspartner mij dan met grote ogen aankijkt.

 

Een andere favoriet, waar mensen die niets met BDSM mee hebben, is voor mij: spanking. En dan doel ik op billenkoek. Dat kan uiteenlopen van met de hand tot aan allerlei voorwerpen zoals een zweepje of broekriem. Ik hoef geen kapotte billen, maar een heerlijke, gloeiende kont na afloop kan zo lekker aanvoelen. Meester was afgelopen week even op bezoek voor koffie. Meestal zijn deze afspraakjes een combinatie van een goed gesprek, ontblote borsten (waarbij Meester met mijn tepels speelt door hier onder meer 'hard' aan te trekken enzo), een spanking en een blowjob. Maar terugkomend op een spanking. Dat laatste heeft een verslavend effect. En weer zie ik bij vrienden wenkbrauwen omhoog gaan. Toch is het echt zo. Uiteraard ligt het ook een beetje aan hoe hard je billen onder handen worden genomen. Na het bezoek van mijn Meester is het altijd weer heerlijk als ik mijn billen nog een tijdje voel nagloeien.

 

Natuurlijk zijn er onderdelen die ik minder fijn vind of zelfs ‘pijnlijk’. Uiteindelijk gaat het om de balans. Pijn en genot liggen heel dichtbij elkaar. In een vanille relatie draait het vaak meer om de daad. Natuurlijk heb je daar ook het voorspel. Ik heb echter het gevoel dat het veel meer gaat om het krijgen van een orgasme terwijl bij een BDSM-relatie er (constant) sprake is van een intense spanning en genotsgevoel. Ik heb ook meer het gevoel dat ik echt even uit mijn dagelijkse beslommeringen kan stappen. Dan vergeet ik nog de ‘mindgame’. Het idee dat er iets kan gebeuren waarbij je niet weet of het gebeurd.  Is het een mes dat over  je huid gaat of is het een satéprikker?  Komt er kaarsvet aan of niet? De combinatie van vibrator op je clitje in combinatie met bijvoorbeeld een mes...heerlijk. Zo kan ik nog wel een tijdje doorgaan. Wat de boer niet kent dat eet hij niet…is een oud Hollands spreekwoord. En dat is jammer. Het is en blijft mijn opzet van deze website om mensen kennis te laten maken met de wereld van  BDSM. Dat het allemaal er helemaal niet zo extreem aan toe hoeft te gaan en dat beide partijen er van (kunnen) genieten. Het kan zoveel meer opleveren dan alleen een vanille relatie. Wil je meer weten? Voel je vrij om mij te mailen…. subsworld555@gmail.com.