· 

Nog steeds op zoek naar...

Hallo subje,

 

Ik ben enorm geïnteresseerd in de wereld van BDSM.  Op jouw site lees ik dat het voor veel subs niet makkelijk is om een (goede) Dom(me) te vinden. Ook daar loop ik tegenaan. Ik denk dat het als man nog een stapje extra moeilijker is om een Domme te vinden die bij je (wensen en gevoelens) past.

 

Ik heb lang een vriendin gehad die het af en toe wel ‘grappig’ vond om zich voor te doen als Meesteres. Leuk, maar voor mij niet bevredigend genoeg. Het was prima als een soort tijdelijke oplossing om te experimenteren, maar had (heeft) voor mijn gevoel uiteindelijk weinig tot niets te maken met BDSM. Het was eerder een soort van spelletje. We kwamen dan ook niet echt verder dan de bekende zaken als het vastbinden op bed en een flinke tik op de billen. Ik kwam er pas echt achter wat ik wilde na een bezoek aan een Meesters. Super spannend en zeer bevredigend. Voor mij voelde het als een openbaring. Sindsdien weet ik wat ik wil.

 

Inmiddels zijn we heel wat jaren verder. Heb ik ervaring op gedaan met wat ik prettig vind en wat niet. Mijn zoektocht naar een Domme voor langere tijd blijft echter een probleem. Ik verdien genoeg om af en toe naar een betaalde Domme te gaan, maar het liefst zou ik een partner hebben die er hetzelfde in staat. Waar je dus als het ware mee op reis gaat en deze wonderbaarlijke wereld ontdekt. Samen dus. Tot nu toe tref ik alleen vrouwen die het weliswaar spannend vinden, maar weinig tot geen ervaring hebben. Mooie, lieve vrouwen, maar die geen Domme zijn. Of heel jonge vrouwen die er toch net even anders instaan. Zij sluiten weer niet aan met de fase in mijn leven waar ik in sta.

 

Mijn vraag is waar vind je een Domme? Het is natuurlijk vreemd dat de groep die interesse heeft in BDSM groeit. Terwijl op het onderwerp een taboe rust. Hoe doen andere mensen dat? Mijn beste vrienden weten van mijn voorkeur en vinden het prima. Toch zitten er geen subs of Doms tussen. Zover ik weet dan. Of ze durven er niet voor uit te komen. Het is niet zo dat ik hopeloos ben, maar er ontbreekt een stukje in mijn leven dat ik graag zou willen invullen. Ik weet dat ik er niet alleen in sta, maar vraag mij dus wel af hoe anderen het doen. Wat doen jullie met je gevoelens? Zoeken jullie het bijvoorbeeld bij een betaalde Dom(me)? Want wat als je meer behoeftes hebt dan alleen vanille seks? Ben zeer benieuwd hoe anderen er (dus) in staan…

 

 

Zoekende sub