· 

Hond met dildo...

Manuel Barcia moest eventjes goed achter de oren krabben, voordat hij in lachen uitbarstte (bron ongeloofeljk.co). Zijn 15 maanden oude golden retriever Ahsoka kwam namelijk tijdens hun wandeling terug met een seksspeeltje in plaats van de stok die ze zou apporteren.

 

De hoogleraar uit West Yorkshire zei dat hij vijf minuten lang moest lachen voordat hij in staat was het voorwerp uit de mond van zijn hond te krijgen, zonder het aan te raken. Er moesten hondensnoepjes aan te pas komen om Ahsoka ervan te overtuigen het seksspeeltje neer te leggen. Maar de viervoeter was niet zo blij met het achterlaten van haar nieuwe speeltje en bleef proberen het op te pakken. Eenmaal aan de lijn, ging het tweetal er snel vandoor. Manuel zei volgens Mirror dat hij de hele situatie hilarisch vond en voegde eraan toe: “Ik neem mezelf niet al te serieus, ik vond het gewoon hilarisch. Ik denk dat ik mijn rug heb verrekt van het lachen."