· 

Wachten op verlossing....

Hallo Sub je,

 

Op 18 oktober plaatste je een, heel herkenbaar, stukje over 'edgen'. Het is een vast onderdeel van ons SM-spel en we beleven er veel plezier aan. L. en ik zijn altijd bezig om het onlosmakelijke orgasme, dat we uiteraard ook beide willen bereiken, zo strategisch mogelijk in te plannen. Voor mij betekent dit dat L. gestimuleerd moet worden tussen de 'bestraffingen en beloningen' door, waarbij dus steeds wordt begonnen op een hoger punt van haar lust. Het is voor mij natuurlijk ook opwindend als ik hoor hoe L. ook steeds dichter bij haar orgasme komt. Ik stop dan tijdig, waarna L. kan bepalen welk gevolg er is op mijn 'prestatie' van zonet. Op een gegeven moment krijgt L. natuurlijk haar orgasme en komt de nadruk op mij te liggen. Ook hier werken we dan toe naar een orgasme.
Als 'heerlijke herinnering' wil ik deze wel met je delen: L. zette mij vast in de strafbok en begon met een gerichte spanking. Ze ging van zacht naar hard en weer terug, totdat mijn kont 'nogal rood' begon te worden. Daarna pakte ze de cane en gaf ze nog een serie flinke zwiepen. Tussendoor liep ze over van kant naar kant.  Een enkele keer raakte ze ook mijn scrotum, zonder zich daarbij te verontschuldigen. Daarna zette ze mij vast in een hoge stoel, nadat ik mezelf een condoom had omgeschoven. Ik kreeg een blinddoek om en moest maar afwachten wat L. ging doen.
Er volgde een heerlijke teasing en ik vroeg haar om een 'ruined orgasm'. De enige controle die ik had was het aan- en ontspannen van mijn
been-, buik- en armspieren, terwijl L. met likjes, strelingen en grepen precies dat deed wat ik probeerde te voorkomen. Het punt werd bereikt dat ik gefrustreerd zocht naar de verlossing, geklemd in de stoel, terwijl mijn penis steeds heviger reageerde op de prikkels, om maar te ontsnappen aan al die heerlijkheid. L. luisterde geamuseerd naar mijn ademstoten, hoe ik haar naam riep en hoe ik steeds niets kreeg wat ik zocht.  Wat L. op enig moment deed, dat weet ik niet meer, maar op een gegeven moment viel alle druk in mijn kruis weg en spoot ik het condoom vol. Ik hoorde hoe L. een beetje in de lach schoot toen het condoom zich vulde. Het moet wel een geweldig gezicht zijn geweest, haha. Ze heeft nog even gewacht en maakte me toen los. Daarna hebben we heel goed geknuffeld. Ik was echt total-loss.
Groetjes,