Het dragen van een vaginabondage....

Ben je 24 uur sub? Is dat mogelijk? Ook al doe ik mijn best: de ene keer gaat het mij beter af dan de andere keer. Hier een voorbeeld van.... Ik word wakker met mijn handboeien om. Opdracht van mijn Meester omdat ik gisteren niet alles kon uitvoeren. Ondanks dat ik een paar keer wakker ben geworden, heb ik prettig geslapen. Ik hou van slapen en mijn droomwereld. En ook vannacht ging het er best heftig aan toe. Overigens niets seksueels ‘by the way’.

 

Het moment van opstaan, stel ik liever zo lang mogelijk uit. Soms sprint ik naar benen voor een kopje koffie en ga nog even terug.  Ik vertrek op tijd want het is onduidelijk wanneer er wel of geen bussen rijden. Heel veel zin heb ik niet. Het is namelijk koud waar ik werk. Al weken. Zo’n kou die langzaam in je lijf trekt waardoor je nauwelijks tot niet meer warm wordt. Je krijgt er, zeg maar, spontane stijve tepels van. Het is rond 10.00 uur als ik aankom. Onder mijn zwarte broek draag ik trots mijn enkelboeien. Niemand kan ze zien, maar ze geven mij wel een goed gevoel. Een uurtje daarvoor ben ik van huis gegaan. De opdracht van mijn Meester was om mijn enkelboeien aan te doen op weg naar mijn werk. Ze hinderen nergens bij. Het is meer het idee. In de bus met… nog even een boodschapje doen met…. praten met een bekende met… Het constante bewustzijn dat je ze draagt. Na een kopje koffie in de kantine, waar andere medewerkers zitten, ga ik gauw naar het toilet. Ergens vind ik het altijd wel jammer om ze af te doen. Snel maak ik er een foto van voor mijn Meester. Ik moet even glimlachen. Gisteren kreeg ik namelijk als opdracht om een keer flink in mijn  tepels te krijgen tijdens mijn pauzes. Uiteraard heb ik hiervan ook een foto gemaakt en verstuurd.

 

De tweede opdracht is ingewikkelder. Een vaginabondage. Flink strak. Normaal heb ik daar geen moeite mee, maar op mijn werk is dat toch net even anders. Het toilet is niet zo heel groot en je bent er best nog wel even mee bezig. Bovendien wordt het toilet druk bezocht. Daarnaast komt mijn regiomanager met haar nieuwe collega langs. Dus timing is belangrijk. Helaas loopt het dan ook in de soep. Zonder bondage vertrekken we met zijn drieën naar beneden. Als ze weg zijn, ga ik snel weer naar boven. Het duurt even. Gelukkig komen er geen collega's  binnen. Met enigszins een rood hoofd en een strak gevoel bij mijn lipjes ga ik verder met waar ik mee bezig was. Na driekwartier mag hij af. Normaal vind ik het best wel prettig om een vaginabondage te dragen. Dit keer voelde ik er iets minder bij. De kou en de lange dagen die ik er op heb zitten, maken in combinatie met de minder leuke werksfeer die er hangt, dat ik mij voel opgejaagd. Uiteraard is dat minder belangrijk, want ik doe het in eerste instantie voor mijn Meester. Toch ben ik ook wel weer trots dat ik de opdracht heb uitgevoerd. Zo kan een dag van een sub er ook uitzien...