· 

Electro wand als favoriet...

Hallo sub je,

 

Op 14 januari jl, schreef je een stukje over speelgoed. L. en ik hebben een 'hele kist' vol met spullen die we gebruiken tijdens het spel. Omdat, zoals al eerder gemeld, ons spel zich afspeelt in een SM-studio, nemen we een assortiment van onze spullen mee. In het verleden kochten we regelmatig nieuw speelgoed, maar op een gegeven moment heb je 'in principe' alles voor een leuk spel wel binnen. Ik sluit mij dan ook aan bij wat de 'huismeesteres' van de studio eens tegen mij zei: "'hoeveel canes en paddles heb je nodig voor een goede spanking?"

 

Ons speelgoed lijdt nauwelijks schade. We kopen echt wel deugdelijk materiaal. En inderdaad, een verdwaalde pollepel heeft inmiddels de weg van keuken naar 'SM' gevonden. De meest recente aankoop was een flogger, want ik wilde dat L. er 2 identieke zou hebben, om een mooie 'swirl' te kunnen doen bij impact play. Mijn favoriete speelgoed is een vlakke, kunststoffen haarborstel. Die heeft een goede grip, mooi groot oppervlak en maakt een heerlijke 'klets'. Pas als L. langduriger gaat spanken, dan pas ga ik het voelen. Hoe anders is dat bij de cane. L. gebruikt deze dan ook echt als straf of om te zien hoeveel slagen ik uit kan houden. Hier moet ik dan ook echt op mijn tanden bijten.  Het is dan ook geen favoriet, maar gaat wel altijd mee.

 

Een andere favoriet is de electro wand. Als L. mij helemaal heeft vastgezet, komt dit apparaat in actie. De verschillende opzetstukken doen nooit echt pijn, maar geven een heerlijke prikkeling, net genoeg om 'de wil om klaar te komen' te breken. Maar L. kent mij uiteraard goed genoeg om mij, met een paar handelingen, precies weer daar te krijgen.

 

Groetjes,

 

Marco