Doen jullie aan zelfkastijding...?

Met lekkere, opgewarmde billen laat ik mijn Meester uit. De komende tijd word het weinig (lijfelijk) spelen in verband met een operatie van mijn Dom. Het was fijn om hem nog even  te zien voor hij onder het mes gaat.. Gelukkig is het niet iets heel ergs (levensbedreigend), maar het houdt wel in dat hij een tijdje uit de running is.

 

Ik weet het inmiddels wel. Het draait bij sub-zijn niet louter en alleen om het spelen. Er zijn nog talloze andere dingen te bedenken die we de komende weken kunnen doen. Zo’n overbrugging kan dan ook juist een goede stimulans zijn om nieuwe wegen te ontdekken en te bewandelen. Dus op de laatste dag voor de operatie hadden we, op de valreep, een heerlijk koffiemomentje waarbij we allerlei mogelijkheden hebben doorgenomen. Dit soort gesprekken zijn zo belangrijk. Helemaal als je de band met je Dom wilt versterken en om te laten weten wat er speelt in jouw leven als sub. Soms ben ik zo bezig met andere dingen ( werk, familie enz), dat het haast wel lijkt of mijn sub-zijn naar de achtergrond schuift terwijl ik juist wil groeien als sub.

 

Ik wil graag (meer) laten zien dat ik een goede sub ben. Over het algemeen ben ik dat. Het kan natuurlijk altijd beter. Doorgaans stuur ik mijn Meester dagelijks allerlei mooie afbeeldingen of schrijf ik een spannend verhaaltje. Er moet echter meer zijn om mijn Meester te pleasen. Ik vind het heerlijk om opdrachten te krijgen van mijn Dom. Daarbij denk ik aan het dragen van elastieken om mijn bovenbeen. Vervolgens moet ik ze elk tien keer uitstrekken en laten schieten. Dit is slechts een voorbeeld. Of ik krijg de opdracht om een buttplug te dragen of om mijn slipje uit te doen tijdens het boodschappen. Allemaal opdrachten die ik graag uitvoer.

 

Toch hoop ik op meer.  Hoe dat er dan moet (gaan) uitzien, weet ik nog niet... Spannend ja dat sowieso. Waar ik onder meer aan denk? Ik zou kunnen spelen met een ijsblokje of mijn kaars er bij halen. Heerlijk koud en warm. Of tijgerbalsem smeren op gevoelige plekken. Natuurlijk voelt het (denk ik) heel anders als je iets bij jezelf doet. Ik zal overigens nooit iets doen zonder overleg met mijn Dom of zonder zijn goedkeurig.

 

Wat mij fascineert is zelfkastijding. Ik heb daar geen ervaring mee. Maar het lijkt mij best spannend om dit een keer te mogen ervaren. Overigens ben ik zeer nieuwsgierig hoe  zoiets te werk gaat. Ik heb allerhande materiaal er voor thuis. Zo kan ik mij voorstellen dat je rustig begint. Met wat klapjes en of tikken op de rug, bovenbeen en billen. Om later het tempo op te voeren. Alles in overleg met mijn Meester. Eigenlijk ken ik alleen maar subs die aan zelfkastijding doen omdat ze van ‘pijn’  houden. Mij zou het eerder gaan om de ervaring(kick. Ik weet zeker dat we komende weken bijzondere dingen gaan beleven. Hoe of wat  is nog een vraagteken. Ik zal jullie zeker op de hoogte houden. Wat doen jullie in dit soort situaties? Of hebben jullie misschien nog leuke ideeën? Ik hoor het graag. Stuur een mailtje naar subsworld555@gmail.com.