Waar speel jij het liefst mee...?

Meestal spelen mijn Dom en ik op zolder. Daar staat een kast waar ik al mijn speeltjes in heb opgeborgen. Doorgaans ziet deze plek er  'normaal' uit. Niets wijst erop wat wij hier doen. Het is wel oppassen dat er nergens een speeltje  blijft liggen. Ook dat komt wel eens voor. Het voordeel van mijn zolder is dat er een balk hangt wat de speelvreugde zeker vergroot.

 

Ik zie vaak, op onder meer Insta, prachtige speeltjes voorbij komen. Daarbij denk ik bijvoorbeeld aan paddles of zwepen in mooie vormen en prachtige kleuren. Esthetisch zeer gaaf om te zien. Mijn kast ligt behoorlijk vol met allerhande, vooral zwarte en bruine, speeltjes. Misschien ‘saai’ om te zien, maar zeer functioneel. Er kan meer bij. Want afwisseling is altijd welkom. Toch hebben we voor nu genoeg. Bij het zien van mijn voorraadje vraag ik mij wel eens af hoeveel speeltjes anderen hebben. En of zij regelmatig er iets nieuws bijkopen.

 

Naast bestaande speeltjes kom ik regelmatig, in de meest uiteenlopende winkels, voorwerpen tegen die tot de verbeelding spreken. Van heerlijke spatels tot aan bijvoorbeeld verpakkingsmateriaal op mijn werk. Bijna dagelijks dwalen mijn gedachtes even af wat je al dan niet met deze voorwerpen zou kunnen doen. Veel mensen vergeten namelijk dat je al veel producten (in en rondom je huis) tot je beschikking hebt. Heerlijk (op mijn werk) zijn bijvoorbeeld satéprikkers (groot en klein), houten vorkjes en allerhande elastieken. Maar kijk ook gerust een keer in je huis rond en maak eens een  lijstje van een top vijf  van spannende voorwerpen. Helemaal leuk is om je  Dom(me) er vervolgens mee te laten spelen. Uiteraard moet je wel waken dat je alles veilig doet. Want nog te vaak zie je berichten over mensen die op de meest vreemde plekken producten gebruiken die schadelijk zijn voor je lijf. Zo zou een man een elektrische tandenborstel, zonder opzetstuk, hebben gebruikt in zijn anus. Dat ging faliekant mis en deze man heeft nu een stoma. Het klinkt een beetje belerend, maar wees zuinig op je lijf.

 

Ik geloof dat iedereen wel een  favoriete speeltje heeft of meer. Ik doel niet op apparaten die je laten klaarkomen, maar op één die jouw Dom(me) regelmatig gebruikt tijdens het spel. Los van de kaars, een broekriem en het radeerwieltje, behoren satéprikkers, mijn kap, scherpe opzetvingers in allerlei combinaties zeker tot mijn favoriet. Het spel van suggesties waarbij pijn en genot zo dichtbij elkaar liggen, bezorgt mij kippenvel. Eens in de zoveel tijd ruim ik mijn kast op en sorteer alles. Het is heerlijk om elk voorwerp even door de handen te laten glijden en te bedenken wat je er allemaal al mee hebt gedaan of nog kunt gaan doen. Er zitten ook enkele tussen waarmee ik nauwelijks tot niets heb. Ook dat is niet erg. Al doende leer je (samen) waar de voorkeuren liggen.

 

Ik zou graag van anderen willen horen (weten) wat hun favoriete speeltje is en welke niet. Of jullie een speelkast hebben? Of misschien zelfs een heel ingerichte kamer met een machtig mooi bed? Je kunt het mij laten weten door een mailtje te sturen naar: subsworld555@gmail.com.