· 

"Waar denk je heen te gaan?"

Afgelopen week ontving ik een mail van Mikkie.  Graag deel ik haar verhaal met jullie.

 

De eerste keer...

 

Terwijl ik al slingerend naar huis fiets, na een avondje kroeg met m’n beste vriendin, zie ik jou in de verte mijn kant oplopen. Een donkere schim maar ik herken je meteen!

 

We hadden een week geleden kennisgemaakt toen we beiden achter dezelfde bar gingen werken. Ik vond je geheimzinnig, apart, gestoken in een leren broek en witte blouse. Ik voelde een aantrekkingskracht, terwijl je qua uiterlijk niet lijkt op waar ik normaal voor val. Ik besloot op dat moment op mijn fietsje dat ik je beter wilde leren kennen en vooral wilde uitzoeken waarom ik mij aangetrokken voel. Jij net zo spontaan en beschonken als ik, vraagt mij mee naar een andere kroeg die nog wel open zou zijn. Daar komt mijn spraakwater op gang. En we kletsen enorm veel. Ik zie je af en toe kijken met een blik die, in een andere omgeving, de kleding van m’n lijf af zou krijgen. Ik voel de drang om te flirten en je aan te raken. Maar niet hier. Alsof je het merkt, vraag je mij of ik mee ga naar jouw huis. Het is inmiddels al 3 uur en normaal gesproken zou ik "nee" zeggen. Maar thuis is niemand en ik wil ook zo graag aan mezelf denken. Dus ik zeg "ja'".  Thuis is voor jou een soort van studentenkamer, een bovenwoning gedeeld met anderen. De muziek van de club beneden is goed te horen en ik begin te dansen.

 

Jij zit in je bureaustoel met je je glas en sigaret naar mij te kijken. Ineens zeg je : "kleed je uit". Ik zo braaf en beschonken als ik ben, doe dat. Met het nodige giechelwerk want, hey het wordt wel heel spannend zo. Ik merk dat ik er geen probleem mee heb en alles voelt heel vertrouwd. Ik dans een beetje om je heen en flirt met je, raak je aan. Maar zodra ik je riem los wil maken zeg je streng "nee". Je pakt mijn polsen vast en draait ze op mijn rug. Je kust mijn nek en fluistert in mijn oor dat ik op je bed moet gaan liggen en wachten. Ik, met mijn dominante achtergrond, zeg: "oh je denkt baasje te kunnen spelen". Waarop hij antwoord met een klap op mijn billen en de strenge woorden "schiet op nu".

 

Braaf lig ik te wachten. Waar ben ik mee bezig? Hoe komt het dat ik mij zo vertrouwd voel. Straks vermoord hij me nog. Of erger.. ik ga hem leuk vinden. Terwijl ik eigenlijk in mijn vluchtmodus met hartkloppingen het bed af wil stappen komt hij naakt binnen. "Waar denk jij heen te gaan?", zegt hij. Maar hij ziet mijn gezicht en pakt me vast. "Alles op jouw tempo beautiful", zegt hij. "Volgens mij voel jij wat ik voel en als je wilt, praten we erover" .Wat voelde dat fijn dat hij dat zei. Ik zeg: "We kunnen het ook uitproberen en daarna verder praten". Hij kust mijn nek weer en betast mij overal. Hij zegt me dat ik mijn benen uit elkaar moet doen, en ik gehoorzaam. Ik voel de warmte van zijn adem op mijn clit. Hij kijkt mij aan en zegt: "Ik geef je nog niet wat je wilt, je moet erom vragen". "Maar ik wil geneukt worden", zeg ik en ik voel mijn kut natter worden. Hij komt op mij liggen en zoent mij. Ik voel zijn pik tegen mijn bovenbeen aankloppen en hij glijd bijna in slow-motion naar binnen en er weer uit.   "Je wilt dit?", vraagt hij. “Ja”, zeg ik bijna onhoorbaar. Ik snak naar adem en voel zijn pik weer langzaam naar binnen gaan. Wat neukt hij mij heerlijk rustig en beheerst. Zo anders dan ik gewend ben. Hier kan ik wel aan wennen.

 

Wordt vervolgd…

 

 

 

Mikkie