· 

Extra spannend is het aanbrengen van de kuisheidskooi...

Hallo subje,

 

Je schrijft op 21 april 2022 een stuk over de manier waarop jij je voorbereidt op een sessie met je Dom en stelt de vraag over hoe anderen het aanpakken.

 

Voor L. en mij spelen de sessies zich voornamelijk af in de kamers van de SM-studio. L. voelt zich hier uitermate op haar gemak, waarbij de 'no nonsens'  aanpak van de eigenaresse van doorslaggevende betekenis is. Zoals mijn vrouw al zei, deze meesteres zou zomaar onze vriendin kunnen zijn. De dame straalt een natuurlijke rust uit en heeft zichtbaar plezier in het besef dat 2 mensen, die al meer dan 20 jaren samen zijn, het sadomasochisme op eigen wijze ontdekken.

 

De studio biedt ons alles op het gebied van SM wat we thuis niet kunnen doen. Ons eigen speelgoed bestaat uit een aantal haarborstels, floggers, een cane, paddles, vibrators, een 'elektroset', een harnas en alle denkbare boeien. In het begin vond ik het spannend om een afspraak in te plannen, maar tegenwoordig geef ik het bijkans tussen neus en lippen door aan mijn vrouw. "Schat, ik ga weer een afspraak in xxxx inplannen, is dat goed? Wat denk je van xxxxx?" De dag van de afspraak begint op het moment dat de dochter naar school gaat. Uiteraard wordt er goed gedoucht en geschoren. Liefst ga ik eerder ook nog even naar de kapper. Terwijl mijn vrouw onder de douche staat, begin ik met inpakken van spullen en kleding die we nodig gaan hebben.

 

Extra spannend is het aanbrengen van de kuisheidskooi. L. vraagt of haar benen helemaal glad zijn en, indien nodig, scheer ik het nog even na. De laatste 2 sessies droeg ze kleding die al een hint gaven over waar we heen gingen. Het tekent haar stijgende zelfbewustzijn als 'meesteres'. Tevens draagt ze de sleutel van de kuisheidskooi tussen haar decolleté. De eigenaresse stuur ik, kort voor ons vertrek, een appje, zodat ze weet dat we eraan komen. Onze sessies spelen zich altijd af in de late ochtend en regelmatig zijn we dan ook de enige gasten. Een foto van het sleuteltje krijgt altijd een leuke reactie. In de auto geef ik dan kort even aan wat ik graag zou willen proberen in de aankomende sessie. Het is altijd maar afwachten hoe mijn vrouw, in haar leidende rol, hiermee om zal gaan.

 

We krijgen altijd iets te drinken aangeboden en de meesteres geeft aan of zij nog andere klanten gaat entertainen. Vervolgens wordt een rustige muziek op de achtergrond gestart, gaan kaarsjes aan, lichten worden gedempt, condooms klaargelegd. Daarna sluit de meesteres de deur achter zich en kan de sessie tussen mijn vrouw en mij beginnen. Burgerkleding gaat uit en enkele minuten later sta ik, gekleed in slechts een harnas, boeien en een kuisheidskooi, naast een prachtige meesteres L. Ik  mag van tevoren de kleur van haar jarretelkousen uitkiezen. Verder draagt ze een gordeltje, een doorzichtig topje of korset, hoge hakken en een doorschijnende, zwarte badjas. Wat er in de sessies allemaal gebeurt, laat ik in het midden. Wel levert het altijd intense hoogtepunten op....en de voorpret voor de volgende keer.

 

Groetjes,

 

Marco