· 

Begin van een reis...

Hallo sub,

 

Mijn naam is Marco en ik ben een man van 51 jaar oud. Met mijn gezin woon ik in Limburg. De liefde van mijn leven, laten we haar hier L. noemen, heb ik rond de eeuwwisseling leren kennen en inmiddels zijn we meer dan 16 jaar getrouwd. Een puberdochter maakt het gezin compleet.

 

Ik heb diverse van je 'overpeinzingen' gelezen en die van 28 november, 'waar vind je een Dom(me)', sprak mij erg aan, want dat spreekwoordelijke 'lot uit de loterij' heb ik gevonden. Laat mij dit uitleggen. L. was in haar vroege twintig toen we elkaar leerden kennen en ik tikte de 28 al aan. SM is echter altijd wel iets geweest dat in mijn hoofd rondspookte, zonder dat het als zodanig te benoemen was. Dames in het zwart gekleed, hoge hakken, jarretels, lederen kleding, het klikte gewoon. Dan komt er op een gegeven moment een talkshow op tv. Ik moet zo rond de 20 jaar oud zijn geweest en dan weet je gewoon: 'ik ben dus een Sub'. Ik schrok er niet van. Het heeft echter vele jaren geduurd voordat ik daadwerkelijk bij een professionele meesteres een sessie heb ondergaan. Het was een hemelse ervaring, al zal het ook wel ingekleurd zijn door de tijd. Vanwege financiën (de dames kennen hun prijs) en het thuis wonen (probeer dan maar eens op je gemak een telefonische afspraak te maken met een meesteres) heb ik daarna nog slechts eenmaal prettige sessie met een andere meesteres gehad. Nadat ik op mijzelf woonde en de bankrekening langzaam steeds voller werd, zouden er waarschijnlijk veel meer sessies gevolgd zijn, maar toen leerde ik L. kennen. Ik ben een uitermate trouw persoon en 'vreemdgaan' bij een meesteres, het voelde gewoon niet goed.

 

L. was in feite nog ook maar heel onervaren en samen hebben we ‘seks’ ontdekt.  Ik gaf ook wel eens aan dat 'sexy kleding' en 'dominantie' bij mij goed zouden landen, maar dat was voor haar echt nog een brug te ver. En dan moet je soms gewoon geluk hebben. Geluk en durf. Het geluk voor mij kwam bij de uitgave van '50 tinten grijs'. L. vond het een heerlijk boek. Ze was natuurlijk ook 'midden 30' in leeftijd, veel zelfbewuster en zeker in bed. Opeens stond ze open voor 'SM' en begon erover te vertellen wat ze gelezen had. Toen ze een avond zei dat ze even naar het Kruidvat moest, raapte ik alle moed bij elkaar en vroeg haar om een haarborstel te kopen. Ik vertelde haar dat ik erover fantaseerde om over haar knie te gaan en dat ze mij dan zou spanken. “Is goed”, zei ze kortaf en die avond ging ik bij haar over de knie.

 

Het was het begin van een reis. L. is zeker niet die 'volbloed' meesteres, maar ze staat ervoor open om, samen met mij, heerlijk kinky dingen te doen. Iedere keer als we 'SM-en', gaan we een stukje verder. We doen dat ongeveer 1x per 3 maanden, waarbij we een studioruimte afhuren. De eigenaresse van het SM-huis en haar collega's zijn altijd superlief en staan ons met 'goede raad' bij. Van haar weet ik dan ook dat het merendeel van haar cliënten uit mannen bestaat die dit stiekem moeten doen, omdat hun vrouw 'het niet begrijpt'. En daarmee heb ik dan dat 'lot uit de loterij'. Tja, dat was het wel zo'n beetje. Ik heb trouwens geen enkele interesse om SM buiten mijn huwelijk te zoeken, dat wil ik graag voorop stellen.

 

Groet,

 

Marco