De beste sub die je maar kunt wensen...

Een soort van Nieuwjaarsduik, maar dan anders. Hoe begin je 2023 beter dan met een ‘date’ met je Dom. Het was weer heerlijk om even helemaal ondergedompeld te zijn in mijn wereld als sub. Een goed begin met hopelijk vele afspraken die nog gaan volgen…

 

Hoe hebben jullie de eerste dagen van het nieuwe jaar beleefd? Op de vraag wat jullie (eventuele) goede voornemens zijn, kreeg ik geen verrassende antwoorden. Het meeste kwam neer op: meer ‘stoute’ dingen doen samen met mijn Dom(me). Ikzelf heb weinig voornemens. Uiteraard wil dat niet zeggen dat ik als sub dingen anders of beter wil (gaan) doen. Daarbij denk ik onder meer aan goed (beter) voor mezelf zorgen en nog beter mijn best doen om een goede sub te zijn. De eerste ontmoeting was heerlijk. We hadden al een tijdje niet ‘gespeeld’ dus zijn rustig begonnen. Waar de één graag hard wil worden aangepakt, is voor mij het hele spel van belang. Ja ik ‘please’ graag, maar ben niet het type om mijn billen helemaal rood (blauw plekken, kapot enz.)te laten slaan. Uiteraard heb ik er geen moeite mee als er een mooie ‘herdenking’ achterblijft en ik bijvoorbeeld nog dagen een striem kan zien van bijvoorbeeld een elastiek op mijn bovenbeen.

 

Hoe en wat je als sub allemaal wilt doen, beleven of bereiken, hangt af van de persoon die je bent. Spreek erover met je Dom(me) en zeker niet alleen tijdens de eerste afspraak. Je kunt je mening altijd bijstellen tijdens je ontmoetingen. Blijf in gesprek. Ook wij praten geregeld over dit soort zaken. Soms twijfel ik of ik niet te kleinzerig ben ofzo. Geef het aan en heb het er over. Alleen dan weet je of het goed zit tussen jullie. Blijf vooral bij je gevoel. Tuurlijk is het altijd goed om grenzen op te zoeken en nieuwe wegen te bewandelen. Want ook ik blijf het spannend vinden om nieuwe dingen uit te proberen. Alleen dan weet je of het bij je past of niet. Altijd in overleg met elkaar.

 

Het was dus weer heerlijk om zo het nieuwe jaar te beginnen. En het voelt goed. Moe en voldaan heb ik de rest van de dag op de bank doorgebracht en kijk alweer uit naar de volgende keer. Nog terugkomend op goede voornemens…2023 kan het  begin zijn van nog liever voor jezelf zijn. Dat staat los van alle dingen die je misschien wilt doen of laten. Ergens las ik zo mooi dat een nieuw jaar een mooi moment kan zijn om het beste voor jezelf te wensen. Dus droom groot en wens groot. Zo schreef hij: wensen worden realiteit zodra je de realiteit helemaal voelt voordat het realiteit is. Heb vertrouwen en geduld. Ben je wens in heel je wezen, handel conform je wens en ervaar hoe je wens in vervulling gaat.  Dit kan natuurlijk op elke gewenste dag, tijd of maand. Wordt de beste sub die je maar kunt wensen. Doe het vooral voor jezelf. Met dat als uitgangspunt wordt het vast een geweldig jaar. Blijf praten met je Dom(me) en geniet van 2023.