· 

Een zuurstok in je....

Volgens de Telegraaf (krant) doen veel mensen ´rare´ dingen rond de Kerst. Zo waarschuwt een Britse gynaecoloog voor een ’stomme sekstrend’ waarbij kerstversieringen worden gebruikt om te masturberen.  “Erg gevaarlijk”, beweert dokter Sarah Welsh, die al meerdere zuurstokken en kerstballen uit de intieme delen heeft moeten verwijderen.

 

In gesprek met NeedToKnow.Online vertelt Welsh hoe zij afgelopen maand een toename ziet van ziekenhuisopnames nadat kerstversiering vast kwam te zitten in een geslachtsdeel. “De attributen kunnen scherpe onderdelen hebben die afbreken zodra je ermee gaat masturberen”, aldus Welsh. “Absoluut niet geschikt om in je anus of vagina te stoppen”, voegt ze toe. Waar een kersttraktatie op het oog heel onschuldig lijkt, is het volgens de gynaecoloog zeer gevaarlijk dit in je lichaam te stoppen. Het suikergehalte van bijvoorbeeld de zuurstokken zou het microbioom verstoren waardoor de kans op ernstige infecties groot is.

 

Sarah Welsh heeft meerdere malen zuurstokken en kerstballen moeten verwijderen uit intieme delen. De afgelopen maand neemt het aantal ziekenhuisopnames toe. “Enorm gevaarlijk”, aldus de gynaecologe tegen NeedToKnow.Online .