· 

Kaarsvet op mijn lipjes....

Ondanks dat ik niets kan zien, voel ik de warmte van de vlam langs mijn huid gaan. Ik huiver. Het is doodstil en probeer uit alle macht of ik ook maar iets kan opvangen. Even ruik in een lichte schroeigeur. Het brandt, maar doet geen pijn. De vlam komt dichtbij en gaat weer weg. Langs mijn  tepels en mijn lipjes. Mijn polsen zijn geboeid en hangen boven mijn hoofd strak aan een balk. Mijn enkels zijn aan elkaar geklonken. Af en toe wieg ik heen en weer.

 

Op mijn hoofd draag ik een kap die mijn gezichtsvermogen ontneemt. Mijn gehoor is teruggedrongen waardoor ik slechts vage geluiden hoor en ik draag een gag. Mijn ademhaling is rustig met af en toe een lichte ´tril´ van wat er komen gaat. Dan voel ik het kaarsvet stromen. Vanaf mijn schouder baant het zich een weg over mijn borsten naar beneden. Meester komt dichterbij. Weer voel ik de vlam gevolgd door het kaarsvet over eerst de ene en dan de andere tepel. Meester zakt en houdt de kaars vlak bij mijn navel. Dan druppelt zachtjes kaarsvet richting mijn lipjes.  Ik schrik, reageer, maar kan geen kant op. Alleen meegaan in de stroom die over mijn lijf loopt. De pijn komt en gaat. Dan is het de beurt aan de achterkant. Mijn schouders, rug en billen. Ik hou van de kaars. Veel te vroeg blaast Meester de kaars dan ook uit. Wat overblijft is hard wordend kaarsvet. Deze opwarmer had ik niet verwacht.

 

Waar Meester is, weet ik niet. Wel bemerk ik zijn aanwezigheid. Alsof hij langzaam rondjes om mij heen loopt. Dan voel ik hoe een vinger in mijn kutje verdwijnen. De vinger draait harde en dan weer zachte rondjes. Tevreden mompelt hij dat ik al lekker ´nat´ ben, trekt met een ruk zijn vinger eruit en knijpt een keer flink hard in mijn tepel. Ik vloek, wil schreeuwen  en sta meteen weer helemaal in positie. Meester speelt met mijn tepels en geniet van mijn reactie. Tegenstribbelen is onmogelijk in deze positie. Dan mag ik iets naar achteren gaan staan en moet mijn kont omhoog duwen. Wat volgt is een lange, niet harde spanking. Maar ondanks dat begint mijn kont te gloeien. Ik ben altijd dankbaar als Meester mij zo beloond. Dan maakt hij mijn polsen los en mag ik over de stoel leunen. Meester dringt van achteren diep naar binnen. Naar een paar flinke stoten, is er de wissel en wordt het anaal. Ik probeer zo goed mogelijk te ontspannen en voel zijn warme pik dan ook al snel in mijn nauwe gaatje verdwijnen.

 

Met een kleine beweging is mijn gag los. Het masker blijft zitten. Ik kniel voor mijn Meester neer. En probeer zo goed mogelijk zijn pik in mijn mond te nemen. Dat is niet altijd even gemakkelijk met een masker op. Ik voel hoe hij dieper en dieper in mijn keel zakt en begin gretig te zuigen. Met mijn tong probeer ik mijn Meester te bevredigen. Dan voel ik hoe hij met een schok klaar komt en slik ik zijn sperma door. Meester bindt de gag weer voor en laat mij plaatsnemen in de hoek. Op mijn knieën. Klaar voor de volgende ronde.