Trillen van genot

Hoe is het als je een tijd niet hebt kunnen afspreken….Vandaag was het weer een oude, vertrouwde speeldag. Vakanties, ziek-zijn etc… allemaal redenen waardoor onze speelmomenten de afgelopen tijd niet doorgingen. Natuurlijk mis je het, maar je wordt vaak zo opgeslokt door allerhande bezigheden dat het gevoel van ‘ik mis iets’ naar de achtergrond wordt geschoven. Totdat…

 

Vanmorgen hadden we eindelijk weer eens genoeg tijd. Heerlijk als je op je gemak kunt ´spelen´ met rustmomenten en als er ruimte is voor een (goed) gesprek. Uiteraard hadden we in tussentijd onze app-gesprekjes en zijn er de opdrachten, maar niets gaat boven een echte ontmoeting. En het werd een middag genieten. Doorgaans beginnen we beneden met een opwarmer, zetten het spel op zolder voort en eindigen we op de slaapkamer. Soms was het pijnlijk, afgewisseld met heerlijke momenten. En dan besef je wat je hebt gemist. Elke keer is het spannend om nieuwe uitdagingen aan te gaan om uiteindelijk te trillen door de combinatie van kou, spanning en genot. Het voordeel van spelen in je eigen, vertrouwde omgeving is dat je vaak meer kunt openstellen. Zeker in het begin kan dat voor een sub prettig zijn. Vaak voel je je iets veiliger en meer op je gemak.

 

Elke ontmoeting tussen ons is anders. Geen één is hetzelfde. Logisch want je zit iedere ontmoeting anders in je vel. Het is dan ook altijd weer de vraag ´wat zijn de grenzen en welke kunnen worden bijgesteld?´ Kan (en mag) je Meester(es) een stapje verder gaan of moet hij/zij juist een stapje terug doen? Een goede Dom(me) weet wat de ander (sub) aan kan zowel lijfelijk als mentaal. Met dat in je achterhoofd, is het makkelijker om je te (over)geven. Mocht je bij een Dom(me) geen goed gevoel hebben, ga er dan niet verder mee in zee.  Laat je op geen vlak ´chanteren´ of verleiden tot... Als je nog in de experimenterende fase zit, kan het essentieel zijn om op zoek te gaan naar iemand die beter bij je past. Loop je al een tijdje mee? Ook dan kun je er achterkomen of jullie wel een goed koppel zijn of  juist niet. Je moet er allebei evenveel uit kunnen halen als je erin stopt.

 

Het waken over zowel de lichamelijke als geestelijke gezondheid door je Dom (me) is zo belangrijk. Onderschat dat niet. Nu niet en nooit niet. Zoals ik al zei elke keer is anders en ook als je bijvoorbeeld even minder je vel zit, hoeft dat niet meteen afbraak te doen aan jullie spel. Wij hebben weer heerlijk genoten, inclusief touwen, kaarsvet en onder meer pijnlijke knijpers. Een ultiem moment om je dagelijkse besognes achter je te laten om daarna te kunnen aarden. Zo fijn om ‘au’ te kunnen roepen en even niet in het gareel te hoeven lopen en al de spanningen uit je lijf te voelen wegebben. Daar is overigens geen heel heftige sessie voor nodig. Elke keer besef ik mij dat ik het nodig heb om sub te zijn. Om het dagelijks leven aan te kunnen en omdat ik onder meer intens kan genieten van bijvoorbeeld een spanking. Pijn is fijn en soms ook niet. Moe en voldaan kijk ik terug op vandaag.  Hoe zit het met jou en je Dom(me)?