Heb jij wel eens vanille seks?

Ik vroeg het mij al eerder: ‘of je naast een BDSM relatie ook kunt genieten van vanille-seks´. Voor mij heeft BDSM zeker niet altijd direct met het hebben van seks te maken. Eigenlijk helemaal niet. Vaak komt het er wel bij kijken, maar het hoeft dus niet. Uiteraard geeft ieder daar zijn/haar eigen invulling aan.

 

Ik geloof dan ook dat je, naast BDSM, erg kunt genieten van vanille-seks. Zeker omdat de één het ander niet uitsluit. Momenteel heb ik alleen een BDSM relatie en dat voldoet, maar ik kan mij heel goed voorstellen dat een combinatie gewoon ‘lekker’ kan zijn. Uit een korte ronde onder bekenden blijkt dat veel van deze mensen, naast een BDSM-relatie, ook opgewonden raken van reguliere seks. Het is anders, maar zeker ook lekker. Wel zeggen ze stuk voor stuk dat ze meer nodig hebben en dat ze toch iets missen. BDSM geeft hun net dat beetje meer. Natuurlijk zijn er verschillende relatievormen en spreekt ieder voor zich. Ik denk dan ook dat er geen officiële definities zijn van wat een D/s-relatie is en/of inhoud. Voor mij hoeft dat ook niet, want ik wil niet zo nodig in een hokje te worden geplaatst. Het begrip BDSM-relatie klinkt dus soms een beetje vaag, maar het gaat er om dat je het zelf invult, hoe het voor jou goed voelt.

 

Voor mij is  het vooral een manier om even aan de werkelijkheid te kunnen ontsnappen. In het dagelijks leven moet je vaak veel dus het is heerlijk om een 'escape' te hebben en dat een ander (mijn Dom) de leidinggevende rol op zich neemt. Voor mijn Dom geldt onder meer dat hij de controle heeft om mij dingen te laten doen of te ondergaan. Dat geeft hem een prettig gevoel en kan zelfs heel opwindend werken. Voor beiden is het dus een ultieme manier van ontspanning. Maar terugkomend op de vraag…Ja, BDSM-liefhebbers kunnen ook opgewonden raken van reguliere seks! Wel vind ik het interessant om te weten of er mensen zijn die bewust kiezen voor het onderhouden van alleen een BDSM-relatie. Waarbij het hebben van een vanille-relatie hem of haar niets doet. Die dus alleen opgewonden raken van BDSM. En waarom is dat?  Kunnen zij zich niet overgeven (en/of opgewonden raken) van vanille seks?

 

Het valt mij op dat veel mensen op zoek zijn naar andere vormen van seks. De media speelt daar handig op in door ons te voeden met beelden van onder meer naakte mensen al dan niet in combinatie met allerhande seksspeeltjes. Aan de andere kant wordt er nog te vaak negatief over mensen die aan BDSM doen geschreven. Als ik naar mijzelf kijk, kan ik alleen maar zeggen dat ik iemand ben die openstaat voor nieuwe ervaringen. Ik heb spanning en kicks nodig om te ontsnappen aan het dagelijks leven. Uiteraard ben ik heel benieuwd hoe anderen er in staan. Zijn jullie een stel en hebben jullie uitsluitend een BDSM-relatie en/of wisselen jullie wel eens af? Waarom kies je bewust voor alleen het onderhouden van een BDSM-relatie? Laat het mij weten op www.subsworld555@yahoo.com.