BDSM als uitlaatklep...

Waar anderen de maandag weer aan het werk moeten, is deze sub de maandag, en doorgaans de dinsdag, vrij. Een perfect moment om af te spreken met mijn Dom is dan ook de maandag. Niet alleen omdat het even heerlijk is om uit de dagelijkse sleur te kunnen stappen en lijflijk bezig te zijn, maar ook om te resetten.

 

Vanille seks kan voor veel mensen voor de nodige ontspanning zorgen. Ik heb mijn uitlaatklep onder meer gevonden in BDSM. Een D/s relatie levert mij veel meer op dan pijnlijke borsten en of billen. Het klopt dat ik enorm kan genieten van een lekkere spanking waarbij mijn voorkeur uitgaat naar lang en niet al te hard. Het is echter de reset die het plaatje compleet maakt. In een D/s relatie ligt de nadruk veel minder op het hebben van seks. Daar kom ik zeker nog een keer in een artikel op terug en wil ik het er nu niet over hebben. Tijdens seks (vanille) kon ik lang niet altijd mijn hoofd leegmaken. Als ik een drukke week voor de boeg had, gleden mijn gedachtes nog wel eens af naar wat ik die dag allemaal nog moest doen. Als ik met mijn Meester samen ben, is het veel gemakkelijker om mijn gedachtes stop te zetten en mij over te geven aan het moment. Daarbij maakt het niet uit of we nu veel of weinig tijd hebben. Het gevolg is dat je veel bewuster met elkaar bezig bent en niet wordt afgeleid door de dingen om je heen. Ook al heb ik het nog zo druk, negen van de tien keer, ben ik echt alleen met mijn Meester bezig. Hoewel ik na afloop vaak best moe ben, geeft het mij ook genoeg energie om de eerste dagen van de week door te komen. Vreemd genoeg lees ik hierover nauwelijks iets als het gaat om D/s relatie.

 

Misschien is het hebben van één vaste Dom(me) anders dan wanneer je vaak wisselt of je Dom(me) er meerdere subs op na houdt. Of andersom. Inmiddels is wel bekend dat ik enorm veel moeite zou hebben met delen. Ik zou mij minder vrij voelen en mogelijk mijn gedachtes weer de vrije loop laten tijdens het spel. Er zit altijd een stukje onzekerheid in mij. Aan de andere kant wil ik ook geen uitstapje maken. Dus geen andere Dom(me) voor mij. Iedereen staat er anders in. Inclusief met verschillende meningen erover. We halen er allemaal iets uit waardoor we kiezen om bijvoorbeeld sub te zijn. Daarom kunnen we veel van elkaar leren. Voor mij is het een combinatie van diverse factoren waarmee ik ook aan de buitenwereld wil laten zien dat het je zoveel meer kan opleveren dan alleen een neukpartij. Er zijn redenen genoeg om een keer te ruiken aan de wereld van de BDSM als je nieuwsgierig bent.

 

Terwijl ik dit typ, zit ik moe maar voldaan op de bank. Met rode striemen op mijn benen van elastieken. Zo was ik voor een paar uur compleet overgeleverd aan de 'grillen' van mijn Meester en vertoefde ik een heel andere wereld. Ook dat is onderdeel van. Veel mensen zijn zoekende naar een Dom of een sub en reageren klakkeloos op de vele profielen die voorbij komen. Pas daar mee op. Samen met de juiste persoon kun je enorm groeien. Ik heb veel geluk gehad met mijn Meester. Dat gun ik anderen ook. Neem je tijd want bij de juiste match kom je niet gauw voor een teleurstelling te staan.