· 

Sensueel feesten met Naughty by Nature

Naughty by Nature werkt met twee soorten events en altijd vanuit dezelfde waarden. Zoals ze zelf zeggenː “Wij wensen een respectvolle omgeving met elkaar te realiseren waarbinnen geen ruimte voor discriminatie en seksisme mag bestaan. Ieder lid van Naughty by Nature – of gast van onze events – committeert zich hieraan.”

 

“Met onze ‘Teasen and Pleasen’ events organiseren wij de meest stijlvolle en sensuele dance-events van Nederland en België. Middels onze decoratieve en stylingsmogelijkheden zorgen wij voor een exclusieve ervaring. De rode draad bij deze events is het vieren van de vrouwelijkheid en de sensualiteit, door een deel aan de verbeelding over te laten. Onze gasten dagen elkaar uit en zijn sexy gekleed, zodat er een heerlijke erotische spanning gecreëerd wordt. ‘Teasen and Pleasen’ staat hierdoor voor de ultieme mix van stijl en sensualiteit. Let’s get Naughty staat voor de exclusieve mogelijkheid om de eigen sensualiteit verder te verkennen en een diepere invulling aan erotische fantasieën te geven. Deelname is alleen mogelijk op basis van lidmaatschap of uitnodiging, waardoor wij de exclusiviteit en veiligheid borgen. Voor Let’s get Naughty werken wij samen met sfeervolle locaties in Nederland en België.”

 

“Het succes van Let’s Get Naughty and a Little Kinky krijgt op vrijdag 4 november een vervolg en ook deze keer zorgen wij met DJ Alpha, DJ Dene en DJ Derks voor een fantastische line-up! Toppers die hun sporen in de (inter)nationale club- en eventscene hebben verdiend en gegarandeerd voor sensuele en opzwepende beats zorgen. Er kunnen maximaal 120 gasten naar binnen zodat jij gemakkelijk contact maakt en in onze community opgenomen wordt; het is immers al spannend genoeg. Samen creëren wij een sfeer van gelijkheid, respect en verleiding en met de sexmeubelen van BDSM at Home voegen wij daar een vleugje kink aan toe! Geen extremiteiten, maar net dat beetje extra om jouw fantasie uit te kunnen leven.  Jouw outfit mag leer, rubber, latex, boudoir of uniform zijn, maar dit hoeft niet. Jij kleedt je naar jouw ondeugendste fantasie en laat die van anderen op hol slaan! Ga jij samen met ons uit je dak?” 

 

“De avond vindt plaats in Bussum en duurt van 21.30 tot 02.30 uur. We maken de exacte locatie bekend na aankoop van jouw ticket(s). In de directe nabijheid van de locatie bevinden zich diverse hotels en leden van Naughty by Nature ontvangen 10% korting op een kamer bij Van der Valk Hilversum - De Witte Bergen. Wil je hier gebruik van maken, stuur dan een mailtje naar jimmy@naughtybynature.nl. Bij Naughty by Nature staat de vrouw in al haar kracht centraal en helpen we jou met het ontdekken van je innerlijke en uiterlijk schoonheid. Wij wensen dat jij je (weer) mooi en sterk voelt en meer zelfvertrouwen krijgt. Want zeg nu eens eerlijk; je bent druk met je leven, gezin, werk en het continu vergelijken van je lijf met een opgedrongen en onrealistisch schoonheidsideaal. Je voelt je soms moe, ondergewaardeerd of lelijk. Stop hiermee, durf jouw schoonheid te zien, leer je lijf en begeerte kennen en wees hier trots op! Om jou hierbij te helpen organiseren wij fotoshoots en feesten waarbij jouw sensualiteit centraal staat en gevierd wordt.  Onze feesten organiseren wij dan ook voor vrouwen, man / vrouw en vrouw / vrouw stellen. Alleengaande mannen zijn alleen op onze uitnodiging welkom en mits lid van Naughty by Nature. Op deze wijze zorgen wij voor een spannende omgeving waarin jij als vrouw bepaald.”

 

Voor meer informatie: www.naughtybynature.nl.