· 

Voor honderd procent van mij...

“Ik weet eigenlijk niet waar ik moet zoeken”, zegt de 31-jarige Helena. ‘’Ik krijg veel verzoeken via Insta, maar of ze wonen niet in de buurt of willen geld. Dan heb ik het nog niet eens over de generatie te jonge of juist oudere Doms.  Wat ik wel weet, is dat ik een Dom zoek, waar ik mee kan spelen, groeien en van kan leren. En die voor honderd procent van mij alleen is.”

 

“Ik heb er lang over getwijfeld wat ik ben. Een sub of een Dom. Ik denk dat sub-zijn beter bij mij past. En ben dan ook die weg ingeslagen. Met volle tevredenheid overigens. Inmiddels heb ik wat ervaring opgedaan. Ik heb twee Doms gehad, maar ze waren voor mij niet de juiste persoon waar ik naar op zoek was. Ik heb geleerd dat de mogelijkheden en vormen binnen BDSM oneindig zijn. Dat je verschillen hebt tussen Doms en dat je samen bepaalt hoe ver je gaat. Zo heb ik de softe kant ervaren, maar ook de heftige kant waarbij ik een paar dagen niet kon zitten. Ik heb opdrachten meegekregen waaronder ik met enkelboeien naar mijn werk moest gaan en heb met een buttplug in een vergadering bijgewoond. Superspannend. Ik heb straf ontvangen omdat ik niet goed had geluisterd en mijn Dom mijn ‘waarom’  geen excuus vond om zonder tepelklemmen op mijn werk te verschijnen. Tenslotte had ik er zelf voor gekozen om niet goed zijn opdrachten uit te voeren. En, ja ik had een reden en hoefde het niet te doen, maar anders zou er zeker een zwaardere straf op volgen.”

 

"De fase van softe spelletjes is voor mij voorbij. Ik hoef geen vriendje/Dom die mij vastbindt aan bed en dan met een veertje te werk gaat. Of waarmee ik het spelletje 'Meester/schooljuf' moet spelen. Ik in de hoek moet staan en/of strafregels moet schrijven of over een tafel moet (gaan) hangen en dan met de riem krijg. Alhoewel ik een goede spanking altijd wel kan waarderen. Het zoeken is dus naar de juiste persoon.

Overigens mag dit ook een Domme zijn. Niet betaald, maar iemand die mij net dat beetje meer bij brengt. Geen elektro shocks, maar wel zweepslagen om maar en voorbeeld te noemen. Het valt mij op dat er veel Doms met meerdere subs zijn. Ieder is vrij in wat hij/zij doet. Deze Doms willen zich niet vastpinnen op één sub. Die tijd heb ik gehad en wil ik dus niet meer. Ik wil niet één van de (meerdere) subjes zijn. Ik wil met iemand een exclusieve band aangaan door er helemaal voor te gaan. Eén op één. Honderd procent. Onlangs heb ik een hele tijd online met een Dom contact gehad. Het klikte enorm. Alleen wilde hij zich niet laten beperken en wilde het recht behouden om met meerdere subs te spelen. Dat kan en mag. Alleen ik ben afgehaakt. Voor mij moet er sprake zijn van een echte BDSM-relatie of die willen aangaan met mij. En dan kom ik gelijk weer terug bij mijn beginvraag dat ik niet weet waar ik moet zoeken".

Reactie schrijven

Commentaren: 1
 • #1

  BrekingIce (donderdag, 22 september 2022 09:52)

  Hi Helena, duidelijk en goed verwoordt. Er zijn ook zoveel stromingen binnen het BDSM. Dat maakt het ook zo moeilijk. Echter waar het om gaat is jouw gevoel! Als jouw gevoel klopt met de ervaring die je opdoet zal je het voelen als thuiskomen. Dan is er geen weg meer terug.
  Echter, om dit te kunnen gaan beleven zal je de juiste D moeten vinden. Dat is inderdaad de moeilijkheid. Maar ze zijn er wel.
  In je zoektocht is het belangrijk en noodzakelijk dat je bij jezelf blijft. Jij bent diegene die aangeeft wat je wel en niet wilt. Dat zal echter in de tijd ook veranderen omdat je nieuwe, leuke en fijne ervaringen gaat opdoen. Maar ga op ontdekkingsreis.
  Misschien is de website BDSMzaken iets voor jou. Probeer dat maar eens.
  Mocht je willen praten dan dan sta ik hiervoor zeker open.
  Je kan mij per email bereiken op
  Brekingice@gmail.com