· 

Opdrachten van je Dom(me)...

Werkt een langeafstandsrelatie tussen een Dom en een Sub? En wat moet je doen om het in stand te houden? Persoonlijk denk ik van niet, maar ik kan dat nergens op baseren. Wel weet ik dat tussentijdse opdrachten voor veel pret kunnen zorgen en de spanning er in houden.

 

Ik ken enkele subs die een langeafstand relatie hebben. Dan praat je niet over mensen die een paar uurtjes van elkaar vandaan wonen, maar heb ik het over ‘aan de andere kant van de wereld’. De contacten bestaan vooral uit skypen, appen en ´FaceTimen´. Daarbij worden door de sub eenvoudige opdrachten voor de camera uitgevoerd of mag ze, al dan niet, ‘live’ klaarkomen. In het begin erg spannend, maar het stukje ‘echte’ contact ontbreekt. Hoe mooi en bijzonder deze relaties ook zijn, voor de meesten komt er een punt waarop er toch een verlangen ontstaat naar meer. Ik ken ook een Domme die haar subs regelmatig allerlei opdrachten geeft. Dit gaat meestal via social media. Deze opdrachten moeten tot in detail worden uitgevoerd waarbij ze soms meekijkt of er later op terugkomt. Doe je iets niet goed, dan krijg je als sub straf. Eén keer in de zoveel tijd gaat ze langs haar subs om ze ‘live’ te begroeten. Het lijkt mij vreselijk moeilijk om op die manier een band op te bouwen waar je echt iets mee kunt.

 

Als Meester en ik elkaar even niet kunnen zien, ontstaat er onwillekeurig een vorm van verwijdering. Waar we ook zijn, we hebben wel dagelijks contact via Insta of app. Dat is niet altijd genoeg. Een opdracht kan dan uitkomst bieden. Soms zijn ze eenvoudig van naakt, met alleen een jas aan, de hond uitlaten tot met een plug in gaan werken. Andere keren moet ik bijvoorbeeld een erotisch verhaal schrijven. Eigenlijk is alles mogelijk. Onlangs zat ik bijna elke avond, toen mijn Meester op vakantie was, met tepelklemmen op mijn tepels of lippen. Om de zoveel tijd moest ik ze wat strakker (aan)draaien. Ook moest ik om elk bovenbeen een dik elastiek doen en die zover mogelijk uittrekken en laten schieten.

 En dat maal tien. Dit alles vastleggend op camera als bewijs. Pijnlijk, maar wel heel spannend om te doen en doeltreffend. Gevolg  was namelijk een mooie, blauwe plek aan de binnenkant van mijn been. Heel de week moest ik tijdens het aan- en uitkleden, douchen en plassen aan hem denken. En aan mijn sub-zijn. Zijn opdrachten zijn dan ook heel divers. Op sommige dagen moet ik mezelf bijvoorbeeld bevredigen met mijn roze vriendje op mijn G-spot. Dan moet ik verplicht een paar keer achter elkaar klaarkomen. En andere dagen mag dat juist weer niet. 

 

Opdrachten houden je scherp. Je leert nog beter je plek als sub kennen. Ik las ooit een boek waarin de sub zichzelf moest straffen. Dat vond ik enorm spannend om te lezen en wist niet zeker of dat wel kon. Opdrachten kunnen dan ook een heel verfrissende uitwerking hebben. Daarnaast leert Meester mij de basisprincipes van bondage zodat ik thuis ook aan de slag kan. De eerste knoop heb ik inmiddels onder de knie. Elke keer opent er weer een nieuwe deur. Dat laat mij inzien dat er veel manieren zijn om je sub-zijn te beleven. En uiteraard je Dom(me) te pleasen. De kennis waar ik het over had, is op haar manier uitgespeeld en op zoek naar nieuwe uitdagingen. Ze heeft zeker geleerd van haar langeafstand relatie en neemt een supermooie ervaring mee.