· 

Mijn billen steken boven het zand uit...

We lopen door het ruwe zand. Het brandt aan mijn voeten. De zon schijnt er al weken op. Het liefst zou ik een sprintje trekken, maar Meester maant mij tot kalmte. ``Makkelijk praten´´, denk ik. ``U heeft schoenen aan´´.

 

Eindelijk bereiken we via een grote boog de zee en vinden mijn voeten verkoeling in het zeewater. Ik haal opgelucht adem. Wetend dat het slechts voor even is. Ondanks het prachtige weer, is het strand nagenoeg uitgestorven. En enkele zeemeeuw vliegt krijsend rond op zoek naar een lekkere prooi. We lopen door tot aan een rij meerpalen waar Meester mij laat stoppen. Ik mag voorover buigen met mijn neus naar de paal. De geur van zilt, zeewier, slakken en mosselen dwarrelen mijn neus binnen en doen mij bijna kotsen. Tijd om daar lang bij stil te staan, heb ik niet want de eerste slagen van mijn Meester bereiken mijn kont. Ik tril ervan. ``Hoger die billen en rug naar beneden``, hoor ik hem brommen. Mijn handen zoeken houvast op de glibberige paal terwijl mijn voeten in het zandwater wegglijden. Bij elke flinke slag schiet mijn lijf een stukje naar voren waardoor mijn buik tegen de paal aandrukt en zich schuurt aan de schelpenresten. Als Meester klaar is, bedank ik hem, mag ik omkeren en op mijn knieën zitten om hem goed en diep te pijpen.

 

 

Voldaan doet Meester een band aan mijn collar en mag ik achter hem aan kruipen. Het is ploegen door het half natte, mulle zand en gaat minder snel dan Meester wilt en voor ogen heeft. Ondanks de petsen op mijn kont lukt het mij niet om sneller vooruit te komen. Het laatste stukje mag ik lopen. Mijn bikinibroekje moet ik uitdoen. En weer is er het warme zand. Ik bijt op mijn lip en vloek van binnen. Dan mag ik een diepe kuil graven. Meester heeft er pret in. Het is moeilijk omdat de eerste laag zand droog is en zich er slecht voor leent. Uiteindelijk is het diep genoeg en mag ik er in gaan staan. Meester gooit de kuil dicht. Het zand sluit zich tot mijn bovenbenen. Een klein stukje been en billen steken boven het zand uit. Ik mag mijn armen op mijn rug doen waarna Meester ze vastknoopt met een touw. Het touw loopt via de voorkant naar mijn collar. Op mijn tepels plaatst Meester klemmen. Eindelijk lijkt Meester tevreden. Na enkele rondjes om mij heen te zijn gelopen, komt opnieuw de riem tevoorschijn. En ik…ik kan geen kant op dan het over mij heen te laten komen. Om te veel herrie te voorkomen, stopt Meester mijn slipje in mijn mond. Na enkele slagen wisselt Meester de riem af, met een zweep en vervolgens met weer een andere zweep. Als Meester eindelijk tevreden is met het resultaat mag ik hem klaar pijpen. Zo goed en kwaad als ik kan, probeer ik aan zijn verzoek te voldoen. Algauw voel ik hoe het zaad door mijn keel stroomt en gaat Meester een eindje verder, op zijn gemakje, naar mij zitten kijken terwijl ik probeer bij te komen…