· 

Verstop je dildo's...

Soms kom je heel rare (media)artikelen tegen. Deze is al wat ouder. In Texas is het bijvoorbeeld illegaal om meer dan zes dildo's te bezitten. Een beetje raar toch?  Zeker als je weet  dat je wel een pistool mag dragen zonder enige training en/of vergunning. Verschil moet er zijn.

 

In 1973 werd in Texas de verkoop of promotie van meerdere dildo’s (obscene apparaten) bij de wet verboden. In 2003 werd de wet aangepast. In deze wet staat beschreven dat mensen zich schuldig maken als ze bewust een dildo promoten met als doel de verkoop of gebruik van (meerdere) dildo’s te stimuleren. Mensen die in bezit zijn van zes of meer dildo’s zijn daarom dus strafbaar. Texas kent sinds die tijd meerdere strafzaken. In 2001 stonden enkele mannen terecht die een buitenechtelijke relatie hadden met dezelfde vrouw waarbij  diverse dildo’s werden gebruikt. In 2004 kreeg een vrouw een gevangenisstraf van een jaar opgelegd nadat ze aan een (undercoveragenten) stel een vibrator had verkocht op een privéfeestje. De vrouw in kwestie werd uiteindelijk vrijgesproken. In 2007 werd een lingeriewinkel overvallen. Tijdens het onderzoek naar deze overval troffen rechercheurs  diverse dildo’s aan in de winkel aan en namen deze in beslag. De man die op het moment van het onderzoek werkzaam was, werd gearresteerd. Hij werd later vrijgesproken. Wel werd hij geregistreerd als zedendelinquent. Zo zijn er veel zaken waarbij het bezit van  meerdere dildo’s als zeer omstreden wordt gezien.

 

Kortgezegd…het is dus niet verboden in Texas. Ook de verkoop niet totdat…..je meer dan vijf in je bezit hebt. Dan heb je mogelijk een probleem. Dit geldt voor winkels, bedrijven of eigen gebruik. Heb je dus meerdere van deze seksspeeltjes liggen…dan ben je volgens de wet strafbaar en kun je een celstraf of hoge opgelegd krijgen. Veel mensen zijn overigens niet bang dat opeens de politie aan de deur staat, maar zeker weten doe je nooit. Laat ze daarom niet zomaar rondslingeren en leg ze zeker niet alle zes in of op je nachtkastje.