Elke sessie eindigt met genot

Soms hebben we alle tijd om te spelen, maar net zo vaak komt er iets tussen. Elke keer is er weer een andere reden te bedenken waarom onze afspraak niet doorgaat. Denk aan werk, ziekzijn of andere zaken. Je kunt daar lang of kort over zijn, maar het levert ons beiden niets op. Dus pakken we de momenten die er wel zijn. Plus af en toe een extraatje.

 

Zo hadden we afgelopen donderdag een vluchtige, maar hevige (stevige) ontmoeting. Vaak kun je in een heel korte tijd nog best veel doen. Omdat het vrij spontaan is, vind ik het af en toe best lastig om helemaal op te gaan in het moment.  Dit heeft overigens niets te maken met niet willen, maar eerder met de drukke dag die achter je ligt. En gewoon moe zijn. De makkelijkste weg zou dan zijn om het af te zeggen, maar doe dat zelden. Het heerlijke is namelijk dat je even alles achter je kunt laten en verbazingwekkend goed na afloop slaapt. Op het programma van mijn Meester stond een stevige spanking op mijn lijf aan de voor- en achterkant. Normaal kan ik meer hebben, maar na een lange dag werk (zeer warm weer) heb ik daar meer moeite mee en komen de slagen net iets harder aan (binnen). Gevolg te veel gewiebel volgens mijn Meester. Hoe ik mijn best ook deed, ik kon gewoon niet stil blijven staan.

 

Om verder bewegen te voorkomen, volgde een stevige bondage. Touw kan zo strak op je lijf voelen, maar dat schurende gevoel ebt snel weg. Bondage is een heerlijke vorm van BDSM. Dit keer werden mijn borsten ingebonden en werden mijn polsen op mijn rug stevig vastgemaakt.  Je ademhaling stokt en je gaat zo op in het ´strakke ´gevoel´ dat je even nergens anders mee bezig bent. Ook dat is overgave. De beslommeringen van de dag achter je laten en je overgeven aan de dingen die gebeuren gaan. Met je knieën op bed en voorovergebogen heeft Meester de perfecte toegang tot je gaatjes.  En weer een stevige spanking met paddle, zweep, riem en vlakke hand. Een goede billen spanking is lekker. En, ja je moet het opbouwen, maar daarna is het heerlijk en verlang je naar meer.

 

Elke sessie eindigt met genot. Voor mij is dat onder meer een vibrator op mijn G-spot in combinatie met een puntje van een mes waarmee Meester over mijn lijf gaat. Ik vind dat zo’n intense (lekkere) combinatie… Het kriebelen van het mes dat soms best venijnig aanvoelt in combinatie met de vibrator. Natuurlijk bedank ik mijn Meester met een blowjob. Deze extra-ontmoetingen voelen na afloop altijd goed aan. Het resetten, een mooi moment samen met je…en even weer weten wat (en waar) je plaats als sub is. Aan mensen die eigenlijk niet weten waar BDSM overgaat, is dat maar moeilijk uit te leggen. Wat het met je doet en wat het oplevert. Deze paar uurtjes leverde mij onder meer een bulk aan energie op de andere dag. Een werkdag die ik haast fluitend doorkwam. Nu is het wachten op maandag en hebben we hopelijk iets meer tijd om onze  plannen tot uitvoer te brengen. Zo niet dan leven we weer toe naar het volgende moment.