· 

Het onvoorspelbare maakt het spannend...

Wat doen jullie als je geen tijd hebt om te spelen? De meeste subs krijgen (denk ik)  zo nu en dan een opdracht om uit te voeren. Hoe ziet die bij jullie eruit? En wat als je de opdracht niet uitvoert? Krijg je dan straf?

 

Een leuke vraag. Soms ben ik vrij in het bedenken hoe ik mijn Meester ga pleasen. De andere keer krijg ik een opdracht mee. Altijd met de achterliggende gedachte dat ik aan Hem laat zien dat ik zijn sub ben. Met mooi weer, wil ik nog wel eens naakt (wel met een jas en bijvoorbeeld laarzen aan) de hond uitlaten. Natuurlijk valt het op dat je met warm weer een jas aan hebt. Dat maakt het extra spannend. Een enkele keer moet ik als extraatje mijn plug of balletjes in doen. Wat het uitlaten natuurlijk een extra dimensie geeft.

 

Van andere subs hoor ik wel dat ze hun collar moeten dragen. In de zomer best wel een dingetje lijkt mij als je moet werken. Naar mijn werk draag ik overigens wel met regelmaat mijn boeien. Meestal mijn enkelboeien omdat die iets makkelijker te verbergen zijn onder mijn broek.  Tijdens de pauze zakken ze altijd iets naar beneden. Dus als je goed zou kijken, kun je ze zien zitten. Daarnaast heb je de kleine opdrachten als een plug of balletjes in tijdens het boodschappen doen. Eens in de zoveel tijd schrijf ik voor mijn Meester een verhaal. In de hoop dat hij even kan relaxen zonder mijn aanwezigheid. Het komt ook wel voor dat ik een opdracht niet kan uitvoeren. Van anderen hoor ik dan dat er een straf op staat en dat hun Meester(es) daar erg consequent in is. Bij ons gaat het er iets anders aan toe. Of ik moet zoeken naar een vervangende opdracht of de volgende keer een extra rode kont om maar iets te noemen. Juist het onvoorspelbare maakt het spannend.

 

Een plug of balletjes in naar je werk is overigens super irritant. Je bent bezig, maar wordt afgeleid door je speeltje. Toch doe ik het graag voor mijn Meester. Datzelfde geldt voor slapen met je boeien aan. De ene keer mogen ze los, de andere keer vast en aan elkaar. Zowel enkel- als polsboeien. Natuurlijk zijn er legio voorbeelden te bedenken van opdrachten die je Meester(es) je kan geven. De vraag van de lezer was dan ook vooral gericht op wat anderen aan opdrachten krijgen. Zelf ben ik bijvoorbeeld heel benieuwd of er subs zijn die zichzelf moeten straffen middels een spanking ofzo en hoe dat dan voelt. Filmen ze dat als bewijs of mag hun Meester(es) live meegenieten?

 

Dan kom ik gelijk op een zijstraatje uit. Sturen jullie wel eens naaktfoto’s? Of  foto’s (in zeg maar) een BDSM-positie? Persoonlijk zou ik dat niet snel doen. Ik vertrouw mijn Meester volledig, maar zou bang zijn dat mijn foto in handen komt van mensen waarvan ik het liever niet zou willen. Voor mij een reden om het niet snel te doen. Bij alles wat ik doe, hou ik mijn omgeving in de gaten. Overigens niet uit schaamte. Wat ik in mijn vrije tijd doe, is aan mij. Mijn omgeving hoeft daar niets van mee te krijgen en ook niet mee geconfronteerd te worden. Of zien jullie dat anders?