· 

´Je bent weer lekker nat...´

Ik lig languit op mijn bed en hoor mijn hart kloppen. Meester heeft mij nog geen half uur daarvoor ingetapt met huishoudfolie. Anderhalve rol en ik ben van boven tot onder ingepakt in doorzichtig tape. Het broeit maar niet te. Bij mijn neus en mond zijn kleine gaatjes gemaakt en ook bij mijn schaamlipjes en tepels is er genoeg ruimte om te spelen.

 

 Ook deze keer voelt het weer veilig aan en lig ik dan ook lekker in mijn eigen coconnetje. Maar Meester heeft uiteraard andere plannen. ´Ik lig net zo lekker´, wil ik roepen, maar hou wijselijk mijn mond. Dan voel ik hoe Meester de eerste tepelzuiger op mijn tepel plaatst en strak aandraait. Het haalt mij uit mijn veilige zone en daar is de volgende. Een korte ´au´ komt over mijn lippen. Ik heb een hekel aan het gevoel, weet dat het snel wegebt en weer terugkeert zodra Meester ze weghaalt. Dan voel ik zijn hand zakken en verdwijnt er een vinger in mijn vagina. `Je bent weer lekker nat´, hoor ik Meester mompelen. Zijn vinger beweegt zich diep in mij. Dan trekt hij abrupt zijn vinger er uit en merk ik dat er een trillend eitje naar binnen wordt geschoven. Er gaat een golf door mijn lijf  en besef  meteen dat er een vlijmscherp puntje van iets over mijn lijf beweegt. Ik weet niet zeker, maar pijlsnel filtert mijn gedachte alle mogelijkheden en kom ik uit op het mes. De combinatie vind ik enorm opwindend. De punt maakt scherpe bochtjes en ploetert zich een weg door het folie. Het is intens; het folie, trileitje en mes. Niet wetend wat...Het genot en het prikken van het mes. Een intense, maar heerlijk combinatie.

 

En weer lijk ik weg te zeilen. Met een korte tik tussen mijn benen met de paddle en ik ben weer bij de les. Meester laat speels de paddle neerdalen op mijn borsten, buiken en lippen. Ik slik. Ondanks het folie  komen de slagen ´gemeen´ aan. Meester zet het trileitje een standje hoger en plaatst op mijn G-spot een vibrator. Met zijn andere hand hanteert hij het mes. Ik word gek, wil dat het stopt, maar mijn lijf verlangt naar meer. Als ik neig klaar te komen, stopt Meester abrupt. Dat had ik niet zien aankomen en ben enorm teleurgesteld. Meester controleert mijn tepelzuigers en draait ze nog wat strakker aan. Tijd om te reageren krijg ik niet. Meester duwt mijn rode ball-gag onder mijn neus. Ik hoor hem ‘open’ zeggen. Het kleine gaatje wordt iets groter gemaakt zodat de ball naar binnen kan. Mijn hoofd wordt opgetild en het riempje wordt vastgemaakt. Ik snak even adem en moet overgaan tot het adem door mijn neus. Meester checkt of alles oke is. Na een paar minuten merk ik dat ik weer rustig ben en mij kan ontspannen. Dan herhaalt zich het spel. Het mespuntje maakt lange banen over mijn lijf. De pijn, het ei en vibrator brengt mij opnieuw tot ongekende hoogte. En dit keer mag ik mij wel laten gaan en kom ik schokkend klaar en voel hoe het folie om mij heen begint te plakken….