Spanken is fijn...

Het staat zo mooi omschreven op Google. Erotische billenkoek wordt spanking genoemd. Een seksuele praktijk waarbij één van de deelnemers lichamelijke straf uitdeelt door een dominante of dominerende rol te spelen voor seksuele bevrediging.

 

Spanken…. Eigenlijk is het beste om het zelf te ervaren. Voordeel van spanken is dat je er niets voor hoeft aan te schaffen. Want hoe heerlijk is een ouderwetse spanking waarbij de sub over de knie gaat van de Meester(es) om een pak slaag in ontvangst te nemen. Spanken heeft iets verslavends. Sommigen beweren dat het komt doordat tijdens het spanken (door de ‘pijn’) het stofje endorfine vrijkomt waarvan je ‘high’ wordt. Ik kan een ´billenspanking´ echt heerlijk vinden. Vooral als het lang en niet te hard is. Niet alleen is het fijn als je billen gaan gloeien, maar er is ook zoiets van dat als het stopt je blij bent en gelijk verlangt naar meer. Spanking heeft voor mij zeker iets verslavends. Een voorkeur heb ik niet. Of het nu over de knie, met een paddle of de riem van mijn Meester is. Ik kan het allemaal wel waarderen.

 

Natuurlijk zijn er regels of dingen waar je rekening mee moet houden als je voor het eerst gaat spanken of wordt gespankt. Uiteraard kun je er niet zomaar op los slaan. Bouw het op. Daarnaast kan een sub de ene dag meer hebben dan de andere keer. Een goede Meester(es) weet (en ziet) hoe het met zijn/haar sub gaat. Is het de eerste keer, begin rustig. Sla dus niet te hard, maar ook weer  niet te zacht. De ander moet wel iets voelen. Uiteraard kun je ook kiezen uit talloze speeltjes waaronder: canes, zweepjes, paddles of floggers om er maar een paar te noemen. Keuze genoeg en elk met een ander effect. Een favoriete plek om te spanken zijn de billen. Naast dat ze wel iets kunnen hebben, is het lekker oppervlakte waarop een Meeste(es) zich kan uitleven. Het is aan de Dom om niet de hele tijd  op dezelfde plek te slaan. Een sub kan, als je wisselt, niet alleen de klappen beter opvangen, maar ook meer verwerken waardoor een Dom langer kan doorgaan. Hoe meer je gewend raakt, hoe meer je kan experimenteren en hoe meer je ernaar verlangt. En dat is echt zo.

 

Andere favoriete plekken om te spanken zijn onder meer de rug. Persoonlijk vind ik deze klappen harder aankomen dan bijvoorbeeld op de billen. Vermijd (als Dom) het hoofd, de nek en ook de ruggengraat en plekken waar organen dicht tegen de huid liggen. Daarnaast zijn de dijbenen en de voorkant uiteraard ook gewilde plekken om te spanken. Het draait dus bij spanken er om dat bloed naar de oppervlakte van je huid gaat stromen. Gevolg een gevoelige huid. Spanken is heerlijk. Ik kan het zeker aanraden. Doe alles wel in overleg en varieer. Zo blijft het voor beide partijen aantrekkelijk en spannend. Laat als sub weten aan je Dom wat je fijn en minder prettig vindt. Doe alleen dingen waarbij je allebei achter staat. Dan weet ik zeker dat je ervan gaat genieten.