Je mag (niet) klaarkomen...

Het is nog steeds de ´Maand van de Masturbatie´. De maand van zelfbevrediging door het (zelf) stimuleren van je geslachtsdelen om seksuele opwinding te bereiken tot er één of meerdere orgasmen volgen. Denk aan jezelf aftrekken of vingeren. Ook een seksspeeltje kan eventueel gebruikt worden om dit te bereiken.

 

Ook in de wereld van BDSM speelt masturbatie een rol. Wat dacht je van een masturbatieverbod? Jouw Meester(es) geeft jou bijvoorbeeld  de opdracht om niet met jezelf te spelen. Hiermee heeft hij (zij) dus de volledige controle over jou en je orgasme. Voor veel subs is zo’n verbod knap lastig als je weet dat sommigen zo’n drie keer op een dag masturberen. Een masturbatieverbod is dus niet echt 'leuk' te noemen, maar ook weer wel. Het verlangen naar en niet mogen, kan heel intens (en spannend) zijn.  Uiteraard hangt het voor een deel af hoelang zo’n verbod duurt en hoe een sub erin staat. Wat ik eigenlijk mij nooit zo zeer beseft hebt, is dat je van ‘niet mogen’ afkickverschijnselen kunt krijgen. Zo sprak ik een mannelijke sub die aangaf het nodig te hebben (masturberen) om zich van negatieve energie te ontdoen. Ik geloof wel dat 'het verbieden van...', 'het verlangen naar…'  laat toenemen.

 

Uiteraard kan je Dom je ook verplichten om te masturberen waarbij je wel of niet mag klaarkomen. Sommige subs vinden het moeilijk (voelt als vernedering) om op commando met zichzelf te spelen. Ik denk dat het helemaal afhangt van wat jouw Meester(es) beslist. Mag je bijvoorbeeld klaarkomen of niet? Als je geen orgasme mag hebben, kan dat dus zeer frustrerend zijn en aanvoelen als ‘straf’. Een Dom heeft dus de touwtjes in handen. En daarmee de ‘macht’ over zijn/haar sub. Voor een Meester(es) kan het heel opwindend zijn om zijn/haar sub te zien masturberen. Ook het idee dat hij/zij mag bepalen hoe of wat een sub wel of niet mag, wordt als zeer prettig ervaren. Daarbij kun je (als Dom), naast controle,  een sub zoveel vernederen als jezelf wilt.

 

Masturberen voor je Meester(es) is dus nog niet zo eenvoudig. Ik hoorde van een sub dat ze het best 'vervelend' vond om het in het bijzijn van haar Meesteres te doen. Ze had specifiek de opdracht gekregen zich volledig te laten gaan, maar mocht niet klaarkomen. Dat ging haar redelijk goed af. Eenmaal onder controle werd ze meegenomen naar een feest van haar Meesteres waarbij ze midden tussen de aanwezigen zichzelf moest bevredigen en klaar moest komen. Wat ze zelf, ondanks de complimenten van haar Meesteres, heel vernederend vond. Je kunt dus alle kanten op. Een Dom kan de druk nog eens extra opvoeren door vooraf afspraken te maken. Bijvoorbeeld ‘Wat als je te snel klaarkomt?’ of ‘Wat als het te lang duurt?’ Bij falen kan daar een gepaste straf tegenover staan. Denk aan een paar flinke tikken tegen de ballen of lipjes. Misschien is dit niet helemaal wat je voor ogen had bij de 'Maand van de Masturbatie', maar het laat wel zien dat je ook tijdens jullie spel allerlei ‘leuke’ dingen kunt ontdekken als het om masturbatie gaat.