· 

En alles doet nog meer pijn...

Na een flinke spanking beneden mag ik de trap oplopen naar de zolder. Meester komt achter mij aan. Ik mag gaan staan met mijn neus naar de muur. Mijn billen gloeien goed na. Dan voel ik hoe de vingers van mijn Meester mijn kutje in glijden. Met zijn duim drukt hij tegen mijn klitje. Ik merk dat ik nat begin te worden en kreun zachtjes. Meester wrijft over mijn klitje terwijl ik mijn ogen sluit en mij even laat wegdrijven. Een heerlijk momentje.

 

Meester roept mij tot orde. Als ik mij omdraai en mijn ogen opendoe, zie ik dat Meester van alles heeft klaargelegd. Een kriebel gaat door mijn lijf.  Zowel van opwinding als spanning. Zo zie een zweepje, een spatel, tepelzuigers en een gag. Ik probeer mijn zenuwen onder controle te houden, maar ben bang dat mijn lijf mij verraad. Ik mag mijn benen spreiden en Meester begint met de spatel op de binnenkant van mijn been te slaan. Ik kreun als er een brandende pijn door de huid van mijn rechter been gaat en heb nog net de tegenwoordigheid van geest om ´dankuwel Meester´ te zeggen. Steeds meer begin ik te wiebelen. Na vijftien slagen is de andere kant aan de beurt. Ik voel hoe alles begint te branden en ben blij als Meester eindelijk stopt. Gelukkig vergeet ik Meester niet om nogmaals te bedanken.

 

Meester is nog niet klaar en plaatst een gag in mijn mond en bindt mijn polsen middels boeien aan elkaar vast op mijn rug. Ook plaatst hij tepelklemmen op mijn tepels met een ketting ertussen waar hij twee gewichtjes aanhangt. Hierdoor worden mijn tepels naar beneden getrokken. En dat doet pijn. Ik moet iets vooroverbuigen zodat Meester mijn plug diep in mijn kontgaatje kan duwen. Dan moet ik mijn tong naar buiten steken en plaatst Meester er een wasknijper op. Ik krijg het er warm van en begin te trillen. Alles doet pijn. Wat volgt is een flinke spanking. Waarbij vooral de billen niet worden gespaard.  En weer gloeien mijn billen. En alles doet nog meer pijn. 

 

Dan is het opeens stil. Meester haalt de klemmen van mijn tepels Met touw bindt Meester mijn tieten  in. Eerst onder mijn borsten, over mijn nek en zo terug boven mijn borsten. Mijn tieten zijn binnen no time zo strak gespannen dat ik ze amper voel. Om de pret te verhogen plaats Meester op elke tepel een tepelzuiger. Het voelt alsof mijn tepels uit elkaar worden getrokken. Een rilling gaat over mijn rug. Meester is nog niet klaar en haalt enkele knijpers te voorschijn en  plaatst ze her en der verspreid over mijn lijf. Ik probeer rustig te blijven ademhalen, maar het doet zo´n pijn dat ik bijna geneigd ben mijn codewoord te gebruiken. Dan plaatst Meester een vibrator op mijn G-spot en wordt de pijn afgewisseld met dat heerlijke, warme gevoel. En opeens is klaar. Meester verwijderd alles waarna ik hem bedank. Ik mag gaan staan met mijn neus naar de muur en mijn kont omhoog. Heel langzaam kom ik tot rust, maar weet dat dit nog zeker niet het einde is van onze ontmoeting.