· 

Ik kus je voeten...

Soms kom ik interessante artikelen tegen die gelinkt zijn met de wereld van BDSM. Met de één heb ik meer dan de ander. Dat mensen een ´liefde hebben´ voor voeten is mij bekend. Ik vind het ook niet vreemd om mijn Meesters voeten te kussen en/of een teen in mijn mond te nemen, maar daar houdt het wel mee op. Ik kan dan ook niet zeggen dat ik er opgewonden van wordt.

 

Mannen (en vrouwen) met een voetfetisj worden wel seksueel opgewonden van voeten, zelfs eerder dan bij het zien van bijvoorbeeld een naakt persoon. Ik heb ooit een vriendje gehad met een fascinatie voor voeten die de meest heerlijke (goddelijke) voetmassages gaf. Deze seksuele voorkeur voor voeten uit zich vaak op diverse manieren: van verlangend kijken naar iemands voeten tot aan een footjob. Via Google kwam ik er achter dat voor mannen met een voetfetisj dit misschien de enige manier is om opgewonden te worden. Denk daarbij aan het aanraken van de voeten of erover fantaseren En soms alleen al bij het praten erover. Sommige mannen zeggen dat ze onderdanig willen zijn aan de voet van een vrouw, aan haar voeten willen liggen, haar voeten en tenen wrijven, aanraken en ruiken, en eraan willen likken.

 

Net als bij BDSM is er veel te doen als het gaat om fetisj. Vaak wordt er lacherig overgedaan en worden deze mensen niet al te serieus genomen. Dat is jammer. Deze mensen hebben alleen een iets andere voorkeur zoals ieder ander die toevallig minder vaak voorkomt dan de traditionele keuzes. Zoals bij elke fetisj, is het gebonden aan een trigger die het libido opwekt, net als elke andere soort ‘niet-fetisj'-seksuele activiteit, zoals het stimuleren van je erogene zones door bijvoorbeeld de partner. Eén ding waarover deskundigen het eens zijn, is dat je het niet ontgroeit. Het is dus niet iets tijdelijk. Mensen met seksuele fetisjen, inclusief voeten en schoenen, herinneren zich vaak dat de fetisj heel vroeg in hun leven begon. In het geval van de voetfetisj is dit vaak terug te voeren op een gebeurtenis of situatie waarin het zien of aanraken van voeten of schoenen gepaard ging met seksuele opwinding.

 

Het is onder voetfetisjisten verschillend wat zij het fijnst en meest opwindend vinden. De ene heeft meer belangstelling voor de onderkant van de voet en de ander meer voor de tenen. En voor sommigen is een schone voet een pre, maar anderen prefereren een voet die zo vies mogelijk is. Door die laatste groep wordt het als heel opwindend ervaren om dan haar voeten schoon te likken. Fetisjisten die een beetje van SM houden, worden graag geslagen met of op de voet. Voor voetfetisjisten is de voet dan ook een grotere erogene zone dan voor mensen zonder fascinatie voor dit lichaamsdeel. De impuls van de voet en de geslachtsdelen worden vlak naast elkaar in de hersenen ontvangen, enkele wetenschappers geloven dat de twee signalen weleens kunnen mixen waardoor de aanraking van de voet zo lekker kan zijn voor sommige mensen. Hoe kijk jij er tegenaan?

 

(bron internet)