· 

Hoe bereiden subs zich voor op....

We praten niet snel over onze BDSM-uitspattingen. Dat ligt anders als het over seks gaat. We doen het niet alleen graag, maar hebben het er ook vaak over. In veel liedjes komt ‘seks’ voor. Eigenlijk ken ik geen enkel nummer dat geheel en al over BDSM gaat. Uiteraard heb je een schemergebied met ‘wat zou kunnen zijn’...

 

Ik vraag mij wel eens af hoe andere subs zich voorbereiden. Hebben ze altijd zin in een ontmoeting met hun Dom? Zin in seks ontstaat doorgaans niet zomaar. Ze zeggen weleens dat je zin moet maken. Hoe zit dat eigenlijk met spelen met je Dom. Op internet las ik zo mooi: "Om zin in seks te krijgen, heb je de juiste prikkeling nodig. Dat betekent dat je openstaat voor seksuele prikkels. Bijvoorbeeld een aanraking, een fantasie, seksuele beelden uit een film, een foto of muziek. Maar ook bezig zijn met seks, zoals zoenen en strelen, kan maken dat je zin krijgt om verder te gaan.” Maar is dat bij een D/s-relatie anders?  Krijg je van tevoren bijvoorbeeld een opdracht waardoor je zin krijgt of is het een altijd aanwezig gevoel?  En kun je dat gevoel op elk moment oprakelen?

 

Je kiest zelf of je seksuele prikkels (aanrakingen, beelden, geluiden, gedachten) toelaat. Uiteraard is dat voor iedereen anders. Ik kijk niet vaak naar porno of seksfilmpjes. Maar af en toe vind ik het reuze spannend. Of lig ik in mijn bed te fantaseren. Ook een bepaalde muziek of geur kan mij in de stemming brengen. Uitgangspunt is denk ik wel dat je ontspannen moet zijn. Of je nu gewone seks hebt of een rollenspel ingaat. Als je niet op je gemak bent (voelt) bij je Dom dan gebeurt er niets bijzonders. Grote vraag is dan ook altijd: Voel je de vrijheid om je over te geven aan je verlangen van jou en bijvoorbeeld je Dom? Wanneer gebeurt er wel iets en wanneer niet?  Hoe positiever je er in staat, hoe meer zin je krijgt in een ontmoeting (met je Dom). Of werkt dat bij jullie net even anders? Uiteraard moet je daar zelf zien achter te komen. En dat kan nu juist weer enorm spannend en motiverend werken.

 

Wat als het allemaal even niet werkt, maar je wel in ‘the mood’ wilt komen. Soms kan een hete douche mij een beter gevoel geven. Ik kies dan een lekker douche product uit zodat ik heerlijk ruik. Ik laat alle 'negativiteit' in het doucheputje wegstromen. Eenmaal uit de douche smeer ik mijn lijf  in met een bodymilk/olie. Daarna doe ik een geurtje op en trek sexy ondergoed aan. Vaak voel ik mij meteen een stuk aantrekkelijker. Soms doe ik een geurkaars (of wierookstokje) aan en zet een muziekje op waarvan ik in de stemming kom. En laat ik mij op de muziek meevoeren. Af en toe kan het bekijken van een filmpje op mijn mobiel of laptop mij over de streep trekken. Of lees ik (liever) een (kort) erotisch verhaal. Van beiden kan ik soms intens genieten. Ik denk dat het allerbelangrijkste is dat je ontspannen bent, niet te veel aan je hoofd hebt en er voor zorgt dat je niet wordt afgeleid. Kies een moment met je Dom dan ook zorgvuldig uit. Natuurlijk ben ik heel nieuwsgierig hoe jullie je voorbereiden op… Ik hoor het graag.