· 

Waar zit de G-spot?

Ik krijg wel eens de vraag over de G-spot/G-plek een verborgen plekje in de vagina dat voor extra opwinding bij de vrouw zorgt. En geloof mij dat is zo. De G-plek zit in de vagina en is een heel gevoelig plekje. Als je deze plek stimuleert, kun je heerlijk klaarkomen.

 

De G-spot is een onderdeel van de clitoris. Het topje van de clitoris, wat je aan de buitenkant ziet, is maar een klein onderdeel. In het lichaam van de vrouw lopen nog meer zwellichamen en zenuwen van de clitoris. Een gedeelte ervan is voelbaar via de vagina, ongeveer 3 centimeter in de vagina aan de kant van de buik. De G-spot kan met vingers, de penis of met een dildo of vibrator gestimuleerd worden (bron internet). De eerste keer dat ik een vibrator gebruikte, kwam er zoveel vocht vrij (squirten) dat ik er even van schrok. Het leek even of ik enorm moest plassen. Bij niet iedereen is dit overigens het geval. Maar ik kan elke vrouwelijke Sub zeker aan raden om op zoek te gaan naar haar G-spot. De G-spot kan worden gevonden door met de vingers zachtjes in de vagina glijden totdat je vrij vooraan een ribbeltje voelt. Dit ribbeltje is niet bij alle vrouwen even goed voelbaar. Net voorbij het ribbeltje vind je een klein stukje sponsachtig weefsel. De schede voelt glad, maar dit plekje voelt net iets anders. Dat is de G-spot (bron internet).

 

Ook mannen hebben een G-spot. Ik hoor regelmatig dat het ook hier even zoeken is naar…maar krijg dan als reactie dat als je het weet, deze plek makkelijk te ‘vinden’ is.  De G-spot van de man is eigenlijk de prostaat. De prostaat is van binnenuit te bereiken met de vingers. Hiervoor is het wel noodzakelijk om via de anus naar binnen te gaan. Wil je op ontdekkingstocht? Hou dan glijmiddel bij de hand. In de meeste gevallen gaat het dan net iets soepeler. Het beste is om eerst een beetje je anus met je vingers te masseren. Ontspan. Mocht je niet kunnen ontspannen. Probeer het later nog een keer. Glij langzaam met je vinger naar binnen. Uiteraard kun je dit ook als onderdeel van een spel laten zijn waarbij je Dom deze taak op zich neemt. Je hoeft niet bang te zijn dat de vinger er diep in moet want de prostaat ligt maar twee centimeter van de ingang af.

 

Ik kan een G-spot vibrator echt aanbevelen en ben enorm blij met mijn exemplaar. Koop wel een exemplaar van goede kwaliteit (en die er voor bedoeld is) omdat het effect vele malen groter is. Door de vorm kunnen ze vaak makkelijk de G-spot bereiken. Ergens op internet las ik zo mooi: “De trillingen van een G-spot vibrator zijn haast niet te omschrijven. Het doet je kronkelen van genot. En het eindresultaat is enorm groot, want een G-spot orgasme is nog veel heviger en intenser dan een hoogtepunt als gevolg van het stimuleren van de uitwendige clitoris". En dat kan ik alleen maar beamen.