· 

Seksweetjes en meer...

Volgens de Telegraaf is seks een veel besproken onderwerp. In het boek ’Sex: 369 Facts To Blow You Away’ van Sadie Cayman staan heel wat seksfeitjes waarvan je waarschijnlijk nog nooit heb gehoord. Met onderstaande selectie ben je helemaal op de hoogte van…

 

-Elke dag vinden er maar liefst 100 miljoen vrijpartijen  plaats. In andere woorden: zo’n 65.000 stellen hebben op dit moment seks met elkaar. Hoe zit het met jullie?

 

-Er zitten zeven calorieën in een theelepeltje sperma. Dus Subjes slikken maar...

 

-Volgens onderzoek aan de universiteit van Californië in de Verenigde Staten hebben mannen die meehelpen in de huishouding 50 procent meer seks dan mannen die niks in het huishouden doen. Ooit bij stilgestaan? Anders toch een keer opletten.

 

-Als mannen helemaal niet aan seks doen dan kan hun penis krimpen.

 

-De proteïne in sperma kan rimpels doen verminderen als je het op je huid smeert. Beetje voor de hand liggend dus Subs : ‘smeren maar’.

 

-Ongeveer één op de vijftig vrouwen heeft een  extra tepel. Zetten Doms daar ook een extra klemmetje op?

 

-De Russische Tattia Kozhevnikova is wereldrecordhouder van het meeste gewicht tillen waarbij ze gebruik maakte van haar vaginaspieren: 14 kilo.

 

-Van alle landen beweert Griekenland dat ze de meeste seks hebben. 87 procent van de Grieken beweert één keer per week seks te hebben. Hoe zit dat bij jullie?

 

-De ene testikel hangt wat lager dan de ander zodat ze niet tegen elkaar aan schuren als een man zich beweegt. Is dat werkelijk zo?

 

-Het dragen van twee condooms tegelijk geeft geen extra bescherming tegen lekken. Sterker nog, het vergroot de kans op lekken omdat de twee condooms tegen elkaar aan schuren. Kan mij ook niet voorstellen dat het prettig vrijen is.