· 

Ook sekspoppen gaan dood...

Een paar dagen geleden kon je op diverse sites lezen dat in het Belgische Sint-Truiden sekspoppen waren gedumpt in een sluikstorter. Het is niet de eerste keer dat sekspoppen langs de kant van de weg worden gevonden. Soms is dat best even schrikken.

 

Het was Bruno Berwaers die het vanuit zijn achtertuin opmerkte. “Ik zag van een afstand een hoopje vuilnis liggen en een kartonnen doos staan. Het was pas toen ik met mijn hond ging wandelen dat ik doorhad wat er in de doos lag. Iemand had er zijn twee seksspeeltjes gedumpt. Ik heb niet gekeken of ze nog te recupereren waren, ze zagen er erg belabberd uit”, stelt Bruno. Volgens hem moeten de spullen zo snel mogelijk worden opgeruimd want er komen veel kinderen voorbij.

 

Vreemd? Niet echt. De opmars van sekspoppen is enorm. Zo zou er in het Duitse Dortmund een bordeel zijn (bron www. nieuwsblad.be) waar je niet betaald voor levende dames van plezier. Er zijn enkel en alleen plastic sekspoppen te vinden. Klanten komen van overal en vanuit alle lagen van de maatschappij naar dit etablissement toe. De meesten zijn de eerste keer gewoon benieuwd. Echter 70 procent komt terug. De meeste echtgenotes hebben er geen probleem mee, want het is niet dat ze vreemd gaan met een andere vrouw. Voor hen is het een speeltje om mee te masturberen, niets meer of minder. Soms blijven ze zelfs gewoon even in de auto wachten. In het bordeel zijn er 11 plastic exemplaren ter beschikking, die voornamelijk uit siliconen bestaan en 'levensecht aanvoelen'. Wulpse Nicole, elegante Elena, sexy Sabrina, de klanten mogen zelf hun keuze maken. Elke pop heeft haar eigen ‘karakter’, lengte en cupmaat. Ook de diameters van hun intieme delen staan tot in het detail vermeld. Alleen Anna was onlangs even niet meer beschikbaar, nadat een klant overenthousiast was. Gelukkig had Anna een vervangster. Het is niet de eerste keer dat een huis van plezier werkt met sekspoppen. In Japan is het al een tijd lang een steeds groter wordende trend.

 

Waarom een sekspop? Iemand schreef ergens op een site: “Vanuit mijn ervaring is een sekspop leuk om een fantasie mee te beleven waar echte mensen vaak niet of maar moeilijk open voor staan. Je kan niemand dwingen om daarin mee te gaan, ook je geliefde niet. Dan is een pop een goed alternatief om die onbestemde verlangens toch te gaan invullen.” Later gaat hij verder:  "ze zijn er altijd voor mij en ze oordelen niet over mij. Ik voel me niet onder druk gezet om te veranderen in wat ze van mij verwachten. Toegegeven, ze zijn geen vervanging voor echte menselijke interactie. Maar ik heb genoeg vrienden en familie voor sociale interactie.” Hoe kijk jij er tegen aan?