· 

Spanking en verse koffie...

Hoe lang de reis heeft geduurd, durf ik niet te zeggen. Maar eindelijk stoppen we. Het is donker aan het worden en ik ruik de geur van het platteland. Ik mag alles uit en af doen behalve mijn collar. Meester klikt een ketting aan mijn collar waarna ik hem in een snelle pas volg.

 

We staan stil voor een klein huisje. Het oogt prima. Meester is in zijn element en heeft er duidelijk zin in. Ik ben moe en houterig van de lange reis vastgebonden te zijn geweest. Ik mag plaatsnemen aan een tafel in de keuken. Ondertussen sleept Meester met tassen en kondigt aan dat hij het bad laat vollopen en dat we op tijd gaan slapen. Het is een simpel bad, maar wel groot. Als ik er in lig, kom ik helemaal onder het water te liggen. Na een kwartiertje weken mag ik er uit. In de hoek van de slaapkamer, ligt een matje klaar om te mediteren. Ik probeer tot rust te komen, wat tot een bepaalde hoogte aardig lukt. Dan mag ik in bed kruipen. Naakt met boeien aan. Meester klikt een lange, dunne ketting aan één van mijn enkelboeien vast en vervolgens aan de spijlen van het bed. Ik val als een blok in slaap en droom van rennen door de dauw waarbij ik achterna wordt gezeten door mijn Meester..

 

 

Na een niet al te lange nacht word ik wakker en staat mijn Meester voor mij. Ik ruik een heerlijk geurend kopje koffie en besef mij weer waar ik ben. Ik ben enorm benieuwd wat mijn Meester allemaal met mij van plan is. Gelukkig geeft Meester mij de tijd om wakker te worden. Als mijn koffie op is, krijg ik de opdracht om op mijn buik te gaan liggen. Het is een beetje een gedraai met de ketting die aan mijn enkel vastzit, maar het lukt mij. Nog half slaperig ontvang ik mijn eerste spanking. Ik laat het gelaten over mij heenkomen. Dan mag ik op mijn knieën zitten en voorover buigen. Mijn billen komen een stukje naar boven en geven mijn Meester de mogelijkheid om overal goed bij te komen. Na het plaatsen van een plug gaat Meester verder met de zweep. Dan volgt de volgende en de volgende. Zo gaat het een tijdje door. Ik voel mijn billen branden en even denk ik aan opgeven. Het volgende moment is Meester klaar en maakt mij los. Ik mag kort douchen en krijg een badjas aangereikt. Geen handdoek. Met een klam lichaam en rode billen sta ik met mijn neus naar de muur. Meester doet een blinddoek voor als ik een korte klop op de deur hoor. Opnieuw ruik ik de geur van koffie en broodjes. Meester begeleidt mij door de kamer. Ik mag plaatsnemen op de grond waar Meester mij voert met croissants en kleine slokjes koffie. Een geklungel en veel gelik aan vingers. Als alles op is, schuift Meester zijn stoel naar achteren en mag ik hem pijpen. Als Meester klaarkomt en ik weer sta, rek ik mij uit en ben ik klaar voor de nieuwe dag.